برنامه رهنمود ارزیابی اجراآت برای کارمندان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث تدویر گردید

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۳:۳۴
news image

برنامۀ رهنمود ارزیابی فورمه جات پلان کاری، ارزیابی و گزارش کاری با اشتراک روسای، آمرین و کارمندان از سوی آمریت ارزیابی اجراآت کارکنان ریاست امور کارکنان در هماهنگی با کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی برای روئسا، آمرین و کارمندان در صالون کنفرانس‌های اداره تدویر گردید.  
این برنامه با تلاوت چند آیات از کلام‌الله مجید توسط قاری محمد خوشحال زمانی، رئیس مرکز عملیات حالات اضطرار آغاز شد.
در نخست مولوی محمد عابد نعمانی، رئیس امور کارکنان این اداره در مورد معرفی و اهمیت این برنامه صحبت نموده و همچنان، ترتیب گزارش کاری، پلان کاری و ارزیابی کارمندان را جهت مؤثریت و بهبود امور کاری کارکنان خدمات ملکی را یکی از بخش های مهم وظیفوی خطاب نموده افزود: وظیفه ما انجام خدمت بهتر به مردم است و  سعی نمایم با داشتن پلان منظم، فعالیت های ما به گونه خوب انعکاس گردد چون هر یک در وظایف خود مسئوولیت داریم و کوشش نمایم تا آنرا به وجه احسن انجام بدهیم.
متعاقبأ احمد فواد حقبین، آمر اجراآت، نظارت و ارزیابی خدمات ملکی در مورد برنامه مذکور معلومات ارایه نموده گفت: این برنامه در بر گیرنده تمام بخش های تهیه و ترتیب پلان و ارایه گزارش کاری کارمندان میباشد و از این فرصت باید خوب استفاده کرده و در عرصه ترتیب و تطبیق آن کوشش نماید.
در ادامه با ارایه پرزنتیشن در مورد تهیه و ترتیب پلان کاری و ارایه گزارش توسط سمیع الدین صمیم، کارشناس اجراآت، نظارت و ارزیابی خدمات ملکی  به اشتراک کنند‌گان ارایه گردید.

تاریخ: ۱۴۴۶/۸/۰۴
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۷:۰
Background image

انتقال ۳۰۰۰ بوری گندم از گدام ریاست زراعت ولایت کندهار به ولایت‌های زابل و اروزگان

امروز شنبه، بر اساس هدایت عالی‌قدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند انتقال گندم از سیلوی مرکزی به تمامی ولایات کشور آغاز گردیده است. در همین چارچوب، ۱۵۰ تُن گندم (به مقدار ۳۰۰۰ بوری) به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۶:۱۷
Background image

معین اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از فعالیت‌های ریاست‌های آمادگی مبارزه با حوادث در ولایات خوست، پکتیا و لوگر بازدید کرد

بر اساس حکم سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، معین اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، الحاج ملا عبدالولی څارنوال (حاجی وارث)، در رأس یک هیئت تخنیکی به منظور ارزیابی و بررسی فعالیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل برای ۴۴۵ خانواده آسیب‌دیده مواد خوراکی و غیر خوراکی توزیع نمود 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل، برای ۴۴۵ خانواده نیازمند و آسیب‌دیده در مرکز آن ولایت کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.
این کمک‌ها پس از سروی با حضور مسئولین به هر خانواده ۵۰. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .