تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه رفاه اسلامی به امضا رسید

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۵ - ۱۵:۴۹
news image

امروز، سه‌شنبه، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی با رئیس و مؤسس موسسه رفاه اسلامی، محمد ذوالقرنین عباس، مسؤول برنامه‌های موسسه، رحمت الله خوگیانی و هیأت همراه آنان دیدار و تفاهم‌نامه همکاری مشترک را با موسسه مذکور امضا کرد.
ترابی صاحب به هیأت موسسه خوش‌آمد گفته و افزود که در بسیاری از ولایت‌ها، خانواده‌های آسیب‌دیده‌ای وجود دارند که به کمک‌های فوری نیازمندند و تمام موسسات و سازمان‌ها باید کمک‌های خود را به این خانواده‌ها ارائه دهند تا به موقع از این کمک‌ها بهره‌مند شوند.
وی از هیأت موسسه تشکر کرده و تأکید کرد که آنان همیشه به کمک‌های خود در بخش‌های مختلف به خانواده‌های آسیب‌دیده ادامه دهند و با خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی و غیرطبیعی همکاری پایدار داشته باشند. وی همچنین بر توزیع اقلام مورد نیاز مردم به عنوان کمک تأکید کرد.
محمد ذوالقرنین عباس، رئیس موسسه رفاه اسلامی، از سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث به خاطر تکمیل به‌موقع کارها و ایجاد تسهیلات در امور موسسه تشکر کرد.
آقای عباس افزود که این موسسه در بخش‌های مختلف به مردم کمک می‌کند، از جمله کمک‌های نقدی، خوراکی و غیرخوراکی به خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی و غیرطبیعی. همچنین، این موسسه در گذشته همواره با مردم سیلاب‌زده، مهاجرین و آسیب‌دیدگان حوادث همکاری کرده است.
قابل یادآوری است که این موسسه به ارزش ۱۱۸۲۰۵ دلار کمک نقدی به خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های تالقان، کلفگان و رستاق ولایت تخار ارائه می‌کند که شامل ۵۴۰ بسته پول نقد است طوری که هر بسته ۱۶۵.۵ دلار معادل ۱۱۳۰۰ افغانی است که پس از سروی به هر خانواده توزیع می‌شود.

تاریخ: ۳/۵/۱۴۴۶ هـ.ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۳
Background image

۳۳ قلم مواد منفجره ناشده در ولایت پروان کشف و به‌گونه مصون از بین برده شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان با همکاری تیم نهم مؤسسه ماین‌پاکی DAFA، عملیات جست‌وجو و پاک‌سازی مواد منفجره ناشده را در روستای ازباشی اولیای ولسوالی بگرام آن ولایت انجام داد.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۰
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث به ریاست محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره و با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند از وجود ماین‌ها و مهمات منفجر ناشده پاکسازی و مصئون شد

بر اساس تفاهم‌نامه میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه DRC و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند، با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه مذکور، ۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .