ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان‌وردک برای ۵۲ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های نرخ و چک مساعدت نقدی توزیع نمود 

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۵:۳۱
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث طبیعی ولایت میدان وردک با حمایت مالی مؤسسه DRC، برای ۵۲ خانواده آسیب‌دیده ناشی از سیلاب‌ها در ولسوالی‌های نرخ و چک، کمک نقدی توزیع کرد. این خانواده‌ها از اثر سرازیر شدن سیلاب‌های اخیر، منازل‌شان به‌طور کامل یا جزئی تخریب شده بود.
در این پروسه با حضور مسوولان، به هر خانواده مبلغ ۹٬۷۰۰ افغانی توزیع شد که در مجموع مبلغ ۵۰۴,۴۰۰ (پنج صد چهار هزارو چهارصد) افغانی اختصاص یافته بود. 
رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک گفت که تلاش می‌کند تا برای رساندن کمک‌های فوری خوراکی، غیرخوراکی و نقدی به آسیب‌دیدگان ناشی از حوادث طبیعی همچنان ادامه دارد تا این کمک‌ها به‌موقع و به‌شکل عادلانه به مستحقین برسد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۱/۰۷ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۳ - ۱۱:۸
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفتگی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث تحت ریاست سرپرست الحاج ملا نورالدین ترابی و با حضور رؤسای مرکزی در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۳ - ۱۰:۵۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ۲۵ خانواده زیانمند کمک‌های غذایی، غیرغذایی و نقدی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، در مرکز و ولسوالی‌های مختلف آن ولایت، پس از انجام سروی، برای ۲۴ خانواده متضرر کمک‌های غذایی و غیرغذایی و به یک خانواده شهید کمک نقدی توزیع کرد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۳ - ۹:۲۲
Background image

کشف و خنثی‌سازی مقداری مواد منفجر ناشده در هرات

ریاست انسجام و هماهنگی تطهیر ماین اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، بر اساس تماس دریافت‌شده از طریق شماره تماس اضطراری (0708606060)، تیم پاسخ عاجل مؤسسه هیلوترست را جهت انجام عملیات به. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .