روند اعمار کمپ معیاری برای عودت‌کنندگان اخراج اجباری در ولایت نیمروز به جدید جریان دارد

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۷:۲۹
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نیمروز به منظور رسیدگی مؤثر، سریع و سازمان‌یافته به وضعیت مهاجرین اخراج‌شده، کار اعمار یک کمپ معیاری و مجهز را در ولایت نیمروز آغاز کرده است. این کمپ به اساس  هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، به‌گونه جدی و پیوسته در حال پیشرفت می‌باشد.
کمپ متذکره در ساحه استراتیژیک پل ابریشم اعمار می‌گردد و هدف اصلی آن فراهم‌سازی مکان موقت، امن و مجهز برای مهاجرین برگشت‌داده‌شده از کشورهای همسایه می‌باشد. در پلان ساخت این کمپ، تمامی نیازهای اولیه و عاجل مهاجرین در نظر گرفته شده است که شامل ساخت و تجهیز تشناب‌ها، حمام‌ها، سیستم آب آشامیدنی، تأسیسات برقی، کلینیک صحی، مسجد و سایر خدمات حیاتی می‌باشد. هم‌اکنون، کارهای ساختمانی این تسهیلات به‌گونه هم‌زمان و فشرده ادامه دارد.
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با در نظرداشت تجارب موفق قبلی، به‌ویژه در اعمار کمپ معیاری تورخم، تلاش دارد تا این مرکز نیز با معیاری تمام سهولت‌های لازم را داشته و پاسخگوی نیازهای ابتدایی عودت کننده‌گان باشد.
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث همواره تلاش نموده تا برای هموطنان عزیز ما که از کشورهای همسایه دوباره به وطن عودت می‌نمایند تمام سهولت‌ها لازم را برای آنان فراهم نماید.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۱/۱۰ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۷:۲۹
Background image

روند اعمار کمپ معیاری برای عودت‌کنندگان اخراج اجباری در ولایت نیمروز به جدید جریان دارد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نیمروز به منظور رسیدگی مؤثر، سریع و سازمان‌یافته به وضعیت مهاجرین اخراج‌شده، کار اعمار یک کمپ معیاری و مجهز را در ولایت نیمروز آغاز کرده است. این کمپ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۶:۳۲
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ODSAD به ارزش ۶۴٬۱۹۶ دالر امضا شد

بعد از ظهر امروز یک‌شنبه، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، با رئیس مؤسسه خدمات انکشافی و انکشاف زراعت (ODSAD)، محترم الحاج بابه‌خان وفایی، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۵:۱۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر برای ۳۱ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر، برای ۳۱ خانواده که از اثر آب‌خیزی دریا پنجشیر در ولسوالی حصه‌اول آسیب‌دیده بودند، بعد از سروی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود.
در این. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .