جنبش نسل تغییر از وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث تقدیر کرد،

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۹ - ۱۱:۱۸
Minister

محترم فرشاد فرملی رئیس اجرائی جنبش نسل تغییر با اعضای رهبری این جنبش پس از چاشت امروز از فعالیت های محترم نجیب آقا فهیم وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث کشور در راستای پاسخدهی بموقع برای متضررین سیلاب های اخیر تقدیر نمودند.
در این دیدار آقای فرملی ضمن قدردانی و سپاسگذاری از تلاش های رهبری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در خصوص پاسخدهی بموقع برای متضررین خشکسالی سال گذشته و سیلاب های اخیر افزود: این اداره طی یک سال گذشته فعالیت های بی پشینه ی را در راستای کاهش خطرپذیری و پاسخدهی در نقاط مختلف کشور انجام داده که برای همه مایه فخر و مباهات است.
پس از آن وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث ضمن تشکری از قدردانی و سپاسگذاری اعضای جنبش نسل تغییر گفت، جوانان می توانند نقش بارزی را در عرصه های مختلفی، برای رفاه جامعه ایفا کنند، قسمیکه در کمپاین امداد برای متضررین سیلاب های اخیر مسوولیت انسانی خویش را انجام دادند.
مجلس با تقدیم لوح تقدیر به وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از سوی رهبری این جنبش به فرجام رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .