تفاهم‌نامه همکاری میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه میشن ایست به امضا رسید

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۲ - ۱۷:۱
news image

بعد از چاشت امروز سه شنبه، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث الحاج ملا نورالدین ترابی با سبرتا دی، رئیس عمومی موسسه میشن ایست و سهراب کاکر مسوول برنامه‌های این موسسه دیدار و تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک را به امضا رسانید.
محترم ترابی صاحب در این جلسه از کمک‌های موسسات برای مردم کشور استقبال کرده و گفت که موسسات باید کمک‌های هر فصل را مطابق همان فصل و‌ نظر به نیاز های مردم انجام دهند.‌ وی هم‌چنان بیان داشت که ما زمینه کمک‌رسانی‌ شما را به مردم مساعد می‌کنیم و‌ شما هم‌چنان باید در روند کاری خود سرعت بیشتر ببخشید.
سپس، سبرتا دی، رئیس موسسه مذکور در کنار ابراز خرسندی از این‌که‌ این اداره کارهای موسسات را به اسرع وقت انجام‌ می‌دهد در مورد فعالیت‌های این موسسه برای سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث معلومات ارایه کرده و گفت که ما از سال ۱۳۸۴ خورشیدی تا اکنون در زون شمال شرق افغانستان در بخش‌های زراعت، صحت، منابع طبیعی و کاهش خطرات حوادث کار می‌کنیم. وی هم‌چنان افزود که پس از امضای این تفاهم‌نامه به صورت عاجل مواد آن تطبیق خواهد شد.
قابل ذکر است که بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با این موسسه به امضا رسید به ارزش مجموعی مبلغ ۶۹۷۰۴۹ دالر، برای ۱۸۵۴ خانواده متضررین احتمالی ناشی از زمستان پیشرو و مستحقین در ولسوالی‌های ارغنجخواه، درایم، درواز پایین و تگاب ولایت بدخشان جهت تهیه مواد سوخت برای زمستان برای هر یک مبلغ ۲۰۰ دالر توزیع می‌شود.
هم‌چنان از میان این خانواده‌ها برای ۱۵۵۷ خانواده آنان علاوه بر مبلغ یاد شده ۷۴ دالر جهت تهیه لباس گرم و برای ۱۳۵۳ خانواده از میان این خانواده‌ها برای هر خانواده کمپل‌‌های گرم نیز توزیع می‌شود.

۱۴۴۶/۵/۱۰
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۶
Background image

ریاست آماد‌گی مبارزه با حوادث ولایت زابل برای ۱۶۵ خانواده عودت‌کننده اجباری کمک‌های غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل به هدف حمایت از ۱۶۵ خانواده مهاجر عودت کننده‌ اجباری که به‌تازگی از پاکستان به آن ولایت برگشته‌اند، پس از سروی دقیق توسط کمیته چهار‌جانبه تعیین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۴:۷
Background image

ریاست آماد‌گی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار به ۲۰۰ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بازسازی و کمک‌های طبی افغانستان(DARMAN) امضا شده است، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، با حمایت مالی این. . .

جمعه ۱۴۰۴/۳/۳۰ - ۲۲:۴۰
Background image

سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث پس از بازدید از امور اداری ولایت بغلان، از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز نیز دیدار کرد

امروز جمعه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در ادامه سفرهای رسمی خود به برخی از ولایات کشور به‌هدف اصلاح امور اداری ریاست‌های ولایتی، به ولایت. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .