سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با والی ولایت هرات دیدار کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۶:۲۹
تصویر خبر

امروز چهارشنبه، الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در جریان سفر رسمی‌اش به ولایت هرات با الحاج مولوی شیخ نور احمد‌ اسلام جار، والی آن ولایت دیدار نمود.
الحاج ملا نورالدین ترابی در این دیدار گفت که اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث متعهد است تا به خانواده‌های آسیب‌دیده، بی‌جا‌شده و عودت‌کنندگان اجباری، خدمات معیاری، شفاف و باعزت ارائه نماید و این اداره همواره چنین خدماتی را عرضه کرده است.
همچنین ترابی صاحب افزود که در تورخم و پل ابریشم برای عودت‌کنندگان اجباری، کمپ‌های معیاری ایجاد شده که از امکانات مختلفی برخوردار می‌باشند و اکنون توسط این اداره، پروژه ایجاد یک کمپ معیاری در اسلام‌قلعه ولایت هرات نیز تکمیل گردیده است.
الحاج مولوی شیخ‌ نور احمد اسلام جار، والی هرات، از آمدن ترابی صاحب تشکر کرد و از ایجاد کمپ معیاری برای مهاجران عودت‌کننده استقبال نمود.
همچنین والی هرات بر همکاری همه‌جانبه تأکید کرد و گفت که مقام ولایت آماده است تا در کنار تلاش‌های این اداره، برای کاهش مشکلات مردم و ارائه خدمات شفاف همکاری نماید.

تاریخ: ۱۲/۲/۱۴۴۶ هـ.ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۳۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای ۲۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی کمک‌های نقدی توزیع کرد


بر اساس تفاهم‌نامه امضاءشده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه SFL-WFP، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ با حمایت این مؤسسه، در ولسوالی چهاربولک آن ولایت، تحت عنوان کمک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۴:۵۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست برای ۹۹۸ خانواده بی‌جا شده کمک‌های نقدی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست با حمایت دفترهای UNICEF، CHA و GAALO، در ولسوالی علیشیر آن ولایت، برای ۹۹۸ خانواده بی‌جا شده ناشی از درگیری‌های اخیر، پس از سروی، کمک‌های نقدی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۴:۳۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۹۷ خانواده بی‌جاشده کمک‌های نقدی و غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، با همکاری تخنیکی مؤسسه AWCPO و حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، در ولسوالی میرزکه آن ولایت، برای ۹۷ خانواده که به‌دلیل جنگ‌های اخیر در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .