ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان پروژه کاهش خطر سیلاب را افتتاح کرد

tamim_azimi
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۹ - ۱۶:۳
تصویر خبر

بر اساس هدایت سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با حمایت مالی بنیاد آغا خان، پروژه‌ای را تحت عنوان «کاهش خطرات سیلاب» پس از انجام سروی افتتاح نمود.
قابل یادآوری است که کار ترمیم مجدد پروژه "واش" به طول ۶۰۰ متر و ارتفاع ۳ متر در منطقه افسوتر ولسوالی پلخمری مرکز ولایت بغلان، آغاز شده است. تمویل‌کننده این پروژه بنیاد AKAH و تطبیق‌کننده آن شرکت برشنا می‌باشد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۱/۲۴ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۹ - ۱۶:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار برای ۲۵۲ خانواده آسیب‌دیده و عودت کننده‌ کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار، برای ۲۵۲ خانواده که از اثر سرازیر شدن سیلاب‌ها و آتش‌سوزی‌ در ولسوالی‌های چال، ورسج، فرخار و شهر تالقان آسیب دیده بودند و همچنان برای ۶۹ خانواده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۹ - ۱۶:۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان پروژه کاهش خطر سیلاب را افتتاح کرد

بر اساس هدایت سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با حمایت مالی بنیاد آغا خان، پروژه‌ای را تحت عنوان «کاهش. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۹ - ۱۵:۴۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس برای ۱۰۰۰ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس، برای ۱۰۰۰ خانواده آسیب‌دیده و عودت‌کننده‌ی اجباری در ولسوالی‌های مقر، سنگ‌اتش و مرکز قلعه‌نو، پس از سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .