روی استراتیژی ملی 5 ساله برای لغزش زمین همراه با موسسه CWSA  بحث صورت گرفت

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ - ۱۴:۲۷
تصویر خبر

کابل-24دلو1401
محترم ملا محمد جاوید عباس، رییس پلان و پالیسی وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث با محترم نجیب الله احمدزی، مشاور تخنیکی موسسه CWSA دیدار و روی استراتیژی ملی 5 ساله برای لغزش زمین صحبت کردند.
در این جلسه که کارمندان مسلکی این ریاست نیز حضور داشتند در مورد نقشه برداری، ارتقای ظرفیت کارکنان در مورد استراتیژی، بروز اطلاعات و تدویر ورکشاپ ها در زون ها بحث شده و روی تقویت هماهنگی بین دو نهاد نیز تاکید صورت گرفت.
تصویر خبرتصویر خبر

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۴:۵۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۱٬۵۰۰ خانواده کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ورلدویژن، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب با همکاری این مؤسسه، پس از انجام سروی، برای ۱٬۵۰۰ خانواده مستحق. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۱:۳۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۳۱۰ خانواده مستحق کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه حقوق بشر، آزادی و کمک‌های بشردوستانه (IHH)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با همکاری این مؤسسه، پس از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۱٬۳۰۰ خانواده مستحق کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ASIO که تمویل‌کننده این پروژه برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با همکاری. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .