کار پاک‌کاری و استحکام‌بخشی سیل‌بر ولسوالی دند غوری ولایت بغلان آغاز شد

rahyab
شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۶:۱
image

به اساس هدایت مقام ولایت بغلان، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث آن ولایت، کار پاک‌کاری و استحکام‌بخشی سیل‌بر قریه امرخیل ولسوالی دند غوری را به‌گونه رسمی آغاز کرد.

این پروژه در راستای کاهش خطرات ناشی از سیلاب، حفاظت از جان و مال شهروندان و جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از حوادث قدرتی تطبیق می‌شود.

 بر بنیاد معلومات مسئولان، با تکمیل این پروژه، ۱۳ قریه از خطرات سیلاب در امان خواهند ماند و زمینه کاهش آسیب‌پذیری باشندگان منطقه در برابر حوادث فراهم خواهد شد.

این پروژه با هزینه ۸۹ هزار و ۴۰۰ افغانی اجرا می‌شود و بخشی از برنامه‌های ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان در زمینه کاهش خطرات و تقویت اقدامات پیشگیرانه در مناطق آسیب‌پذیر به شمار می‌رود.

باشندگان محل از آغاز این پروژه استقبال کرده و آن را گامی مؤثر در جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها دانسته، از توجه و همکاری مسئولان قدردانی کردند. آنان ابراز امیدواری نمودند که با تکمیل این پروژه، امنیت و مصونیت ساکنان منطقه در برابر سیلاب‌های احتمالی به‌گونه قابل ملاحظه‌ای افزایش یابد.

تاریخ: ۱۸/ ۱/ ۱۴۴۸ ھ.ق

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۲:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۲۲۸ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌ها کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، با حمایت سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، صندوق وجهی کودکان سازمان ملل متحد (UNICEF) و مؤسسه COAR، پس از انجام سروی، برای ۲۲۸ خانواده آسیب. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۲:۳۹
Background image

سروی بازسازی سرک دره خیشکو ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان انجام شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، سروی تخنیکی سرک دره خیشکو ولسوالی سیاه‌گرد را که در اثر بارندگی‌های شدید اخیر و سیلاب‌های ناگهانی تخریب شده و مشکلاتی را در رفت‌وآمد باشندگان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۵۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات برای ۸۰۰ خانواده متضرر کمک‌های غیر خوراکی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و موُسسه APSSO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات با همکاری موُسسه متذکره، برای ۸۰۰ خانواده متضرر ناشی از خشک‌سالی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .