رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از گدام ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار نظارت نمود

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۰
تصویر خبر

پیش از چاشت امروز دو شنبه، محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در سفری که به ولایت ننگرهار داشت از گدام ریاست آمادگی مبارزه با حوادث این ولایت نظارت نمود.
محترم ترابی صاحب از موجودی، تاریخ و نظم چینش مواد در گدام نظارت کرده و بر حفظ و مراقبت درست مواد موجود در گدام‌ها تاکید نمود. وی گزارش کامل را از محترم قاری داد محمد حسینی، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث دریافت کرده و گفت که تاریخ مواد های موجود باید وقت به وقت بررسی شده و در زمان نیاز برای متضررین حوادث توزیع صورت بگیرد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۳/۲۲ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با خوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۶
Background image

تداوم همکاری‌ها برای ساخت بند آب در ولسوالی ارغستان ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ساخت بند آب در منطقه لوترکشه ولسوالی ارغستان، ۳,۰۰۰ لیتر تیل کمک کرده است؛ بندی که با تکمیل آن، حدود ۱۵۰,۰۰۰ جریب زمین زراعتی و ده‌ها قریه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های بشردوستانه برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، پس از تکمیل روند سروی، برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش آن ولایت، به هر خانواده دو بوری ۵۰ کیلویی گندم، ۵ کیلو شکر، دو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۳۹
Background image

کشف و خنثی‌سازی ۶ فیر مواد منفجرناشده در مرکز ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تیم واکنش سریع مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، در جریان عملیات در یک دوکان خریدوفروش آهن‌آلات کهنه در ناحیه اول شهر کندهار، ۶ فیر انجن. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .