برنامه رهنمود ارزیابی اجراآت برای کارمندان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث تدویر گردید

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۳:۳۴
news image

برنامۀ رهنمود ارزیابی فورمه جات پلان کاری، ارزیابی و گزارش کاری با اشتراک روسای، آمرین و کارمندان از سوی آمریت ارزیابی اجراآت کارکنان ریاست امور کارکنان در هماهنگی با کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی برای روئسا، آمرین و کارمندان در صالون کنفرانس‌های اداره تدویر گردید.  
این برنامه با تلاوت چند آیات از کلام‌الله مجید توسط قاری محمد خوشحال زمانی، رئیس مرکز عملیات حالات اضطرار آغاز شد.
در نخست مولوی محمد عابد نعمانی، رئیس امور کارکنان این اداره در مورد معرفی و اهمیت این برنامه صحبت نموده و همچنان، ترتیب گزارش کاری، پلان کاری و ارزیابی کارمندان را جهت مؤثریت و بهبود امور کاری کارکنان خدمات ملکی را یکی از بخش های مهم وظیفوی خطاب نموده افزود: وظیفه ما انجام خدمت بهتر به مردم است و  سعی نمایم با داشتن پلان منظم، فعالیت های ما به گونه خوب انعکاس گردد چون هر یک در وظایف خود مسئوولیت داریم و کوشش نمایم تا آنرا به وجه احسن انجام بدهیم.
متعاقبأ احمد فواد حقبین، آمر اجراآت، نظارت و ارزیابی خدمات ملکی در مورد برنامه مذکور معلومات ارایه نموده گفت: این برنامه در بر گیرنده تمام بخش های تهیه و ترتیب پلان و ارایه گزارش کاری کارمندان میباشد و از این فرصت باید خوب استفاده کرده و در عرصه ترتیب و تطبیق آن کوشش نماید.
در ادامه با ارایه پرزنتیشن در مورد تهیه و ترتیب پلان کاری و ارایه گزارش توسط سمیع الدین صمیم، کارشناس اجراآت، نظارت و ارزیابی خدمات ملکی  به اشتراک کنند‌گان ارایه گردید.

تاریخ: ۱۴۴۶/۸/۰۴
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۴:۱۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۶۴۲ خانواده کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر، با همکاری مالی مؤسسات SCI و PU-AMI، پس از انجام سروی، برای ۶۴۲ خانواده شامل یتیمان یک پرورشگاه، افراد بی‌سرپرست و خانواده‌های بی‌جا شده ناشی از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

کشف و خنثی‌سازی ماین و مواد انفجار ناشده در ولسوالی ارغستان ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تخنیکی مؤسسه ماین‌پاکی DRC در ولسوالی ارغستان آن ولایت، ۵ حلقه مواد انفجاری کشف و خنثی نمود.

تیم (AIM-01) مربوط به مؤسسه متذکره در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۳:۱۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای ۱,۳۲۴ خانواده مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه اقدام برای انکشاف و رفاه مناطق روستایی (AWDERO)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان با حمایت مالی موُسسه متذکره،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .