یک ماین ضد تانک در ولسوالی سیوری ولایت زابل کشف و خنثی شد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۸
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل در هماهنگی با تیم تخنیکی مؤسسه ماین‌پاکی DAFA، یک حلقه ماین ضد تانک نوع TC/2.4 را که از جنگ‌های گذشته باقی مانده بود، در قریه حوثیانو ولسوالی سیوری آن ولایت کشف و به‌گونه مصئون خنثی نمود.

قابل یادآوری است که فعالیت‌های ماین‌پاکی در سطح این ولایت، در هماهنگی میان ریاست آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماین‌پاکی یادشده ادامه دارد.

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث از باشندگان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه مواد منفجره باقی‌مانده و یا اشیای مشکوک، با مسئولین مربوطه تماس بگیرند تا اقدامات لازم جهت حفظ جان و مال مردم روی‌دست گرفته شود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۱۱/۱۸ هـ ق

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۳۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۱۰۳ خانواده سیلاب‌زده کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه NRC، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز با همکاری این مؤسسه، برای ۱۰۳ خانواده که از اثر سیلاب‌های اخیر در آن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۲:۳۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل از روند پاک‌کاری و بازسازی ۸ کاریز در ولسوالی سروبی نظارت نمود

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان ادار آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه انترساس، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، از روند پاک‌کاری و بازسازی ۸ کاریز در قریه‌های مسته‌چینه، فرمان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۱:۵۴
Background image

مواد منفجر ناشده در ولسوالی شاه‌ولی‌کوت ولایت کندهار کشف و خنثی شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار در هماهنگی با مؤسسه ماین‌پاکی «هیلو تراست»، تیم واکنش سریع (QR-09) این مؤسسه توانست در منطقه قریه المش، مربوط ولسوالی شاه‌ولی‌کوت ولایت کندهار،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .