کشف و خنثی ۱۸ حلقه مواد منفجره در ولسوالی شکین ولایت پکتیکا

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۳:۵۳
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا با حمایت تخنیکی مؤسسه بین‌المللی خیریه ماین‌پاکی هیلوترست در جریان عملیات ماین‌پاکی در قریه شمس‌الدین چینی ولسوالی شکین ولایت پکتیکا، ۱۲ ساحه مشکوک شناسایی شد که در نتیجه آن ۱۸ حلقه مهمات منفجرناشده کشف و به‌صورت مصئون تخریب گردید.
این مهمات از جنگ‌های گذشته به‌جا مانده بود که قابلیت استفاده نداشت، اما خطر جدی متوجه باشندگان محل می‌ساخت. تیم تخنیکی ماین‌پاکی توانست این تهدیدات را از بین برده و ساحه را برای مردم محل امن سازد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۳/۱۷ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۹:۲۱
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی خدمات اجتماعی آسیا به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر به امضا رسید

امروز یک‌شنبه بعد از چاشت، الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری‌اش با حزب‌الرحمن، سرپرست رئیس مؤسسه بین‌المللی خدمات اجتماعی آسیا و اجمل. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۸:۴۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات سروی خانواده‌های متاثر از خشکسالی را در ولسوالی کوه زور را انجام داد

به دنبال تأثیرات شدید خشکسالی بر وضعیت زندگی مردم ولسوالی کوه زور ولایت هرات، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث آن ولایت به منظور شناسایی و ارزیابی خانواده‌های آسیب‌دیده، یک سروی تفصیلی را. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۵:۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۱۶۴۷ خانواده آسیب‌دیده مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه HIA، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب با حمایت مؤسسه متذکره، برای ۱۶۴۷ خانواده آسیب‌دیده در ولسوالی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .