کار ساخت یک دیوار استنادی در ولسوالی سنچارک ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۱۸
تصویر

به‌اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل، کار ساخت یک باب دیوار استنادی را در قریهٔ اوقاف ولسوالی سنچارک این ولایت با موفقیت تکمیل نموده و رسماً به بهره‌برداری سپرد.
این دیوار استنادی به طول ۱۳۰ متر و ارتفاع ۵ متر، با هزینهٔ مجموعی سه میلیون و یک‌صد و هشتاد و نه هزار و سه‌صد و دوازده اعشاریه پنج (۱,۱۸۹,۳۱۲.۵) افغانی اعمار گردیده است.

در مراسم افتتاح و بهره‌برداری این پروژه، محترم حافظ سید صفت‌الله صفوان، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل، نمایندهٔ مقام ولایت، مسئولین کمیتهٔ نظارتی و شماری از دیگر مسئولین محلی حضور داشتند.
مسئولین ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل اظهار داشتند که ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث متعهد است تا با تطبیق چنین پروژه‌های عام‌المنفعه، خطرات ناشی از حوادث طبیعی را در سطح ولایت کاهش داده و از جان و مال شهروندان حفاظت نماید.

قابل یادآوری است که با تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه، ۲۸۰ خانواده و حدود ۱۰۰ جریب زمین زراعتی از خطرات احتمالی سیلاب مصون گردیده‌اند.

تاریخ: ۸ / ۷ / ۱۴۴۷ هـ.ق
ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۲۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نیمروز برای ۲۵۱ خانواده متضرر کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد


ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نیمروز در ولسوالی دلارام آن ولایت، بعد از سروی، برای ۲۵۱ خانواده متضرر از سیلاب‌های اخیر، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

در این روند با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۴:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۷۲ خانواده متضرر کمک‌های غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، در ولسوالی ده‌سبز این ولایت در شهرک محمدیه، قریه خواجه چاشت و قریه ترکو، بعد از سروی برای ۷۲. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۳:۴۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۱۵۷ خانواده بی‌جاشده کمک‌های نقدی و غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، با همکاری تخنیکی مؤسسه AWCPO و حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، در ولسوالی‌های جانی‌خېل، دند پتان و څمکنۍ آن ولایت، برای ۱۵۷ خانواده بی‌جاشده. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .