ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان برای ۶۰۰ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

rahyab
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۰:۴۸
news image

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدمات اجتماعی جهانی در آسیا(CWSA)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان با حمایت مالی این مؤسسه، پس از انجام سروی، برای ۶۰۰ خانواده مستحق در ولسوالی یکه‌ولنگ نمبر ۲ آن ولایت کمک نقدی توزیع کرد.

در این روند، به هر خانواده در حضور مسئولان مبلغ ۲٬۵۳۳ افغانی پرداخت گردید که در مجموع یک میلیون و پنجصد و نوزده هزار و هشتصد (۱٬۵۱۹٬۸۰۰) افغانی پول نقد برای خانواده‌های یادشده اختصاص یافته بود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۸/۲۶ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۵:۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان کار پاک کاری سیلبر ها را در ترینکوت آغاز کرده است

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان در ترینکوت مرکز آن ولایت، کارهای جلوگیری از وقوع. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۲۳۲ خانواده‌ عودت‌کننده اخراج اجباری کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت(IOM) برای ۲۳۲‌ خانواده عودت‌کننده اخراج اجباری در کمپ سرخکان ولسوالی قرغه‌یی کمک‌های غیرخوراکی زمستانی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۰:۴۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان برای ۶۰۰ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدمات اجتماعی جهانی در آسیا(CWSA)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان با حمایت مالی این مؤسسه، پس از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .