در ولایت بغلان مواد منفجره کشف و خنثی شد

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۱:۲۴
news image

به اساس هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان، تیم تخنیکی پاسخ سریع (QRT-02) مؤسسه ماین‌پاکی OMAR در ولسوالی دند غوری یک حلقه ماین تبعی، یک حلقه ماین روسی، دو فیر مرمی راکت، دو فیر مرمی هاوان، سه عدد فشارپلیت و یازده فیر مرمی مختلف‌النوع را کشف و به شکل مصون از بین بردند.
قابل ذکر است که موجودیت این مواد انفجاری باعث تهدید جان و مال مردم گردیده بود و این عملیات ماین‌پاکی بنا بر درخواست ساکنان محل انجام شد. با پاک‌سازی این مواد، ساحه از خطرات احتمالی ماین و مهمات منفجر ناشده ایمن گردید و باشندگان محل از تلفات و زیان‌های احتمالی نجات یافتند.
مسئولین ریاست از مردم خواسته‌اند تا در صورت مشاهده هر نوع مواد مشکوک یا انفجاری، فوراً موضوع را با مقامات مربوطه در میان بگذارند تا اقدامات لازم صورت گیرد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۲/۲۷ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۵:۲۰
Background image

رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با هیئت عالی‌رتبه مؤسسه افغان اید دیدار کرد

صبح امروز پنج‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، با هیئت عالی‌رتبه مؤسسه افغان اید دیدار و گفتگو نمود.
در این دیدار، آقای کریستوفر ویلیام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۳:۳۷
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ابتکار تاب‌آوری و اقلیم افغانستان (ARCID)

پیش از چاشت امروز (پنج‌شنبه)، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری خویش با محترم احسان‌الله الفی، رئیس مؤسسه ARCID، دیدار نموده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۱:۲۴
Background image

در ولایت بغلان مواد منفجره کشف و خنثی شد

به اساس هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان، تیم تخنیکی پاسخ سریع (QRT-02) مؤسسه ماین‌پاکی OMAR در ولسوالی دند غوری یک حلقه ماین تبعی، یک حلقه ماین روسی، دو فیر مرمی راکت،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .