جلسه‌تخنیکی درباره‌ همکاری‌های مشترک میان اداره‌ی ملی آمادگی مبارزه با حوادث و سازمان جهانی غذا (WFP) برگزار شد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۲۳:۴
news image

صبح امروز (دوشنبه)، سومین جلسه‌تخنیکی درباره‌ همکاری‌های مشترک میان اداره‌ی ملی آمادگی مبارزه با حوادث و سازمان جهانی غذا، با حضور ملا محمد جاوید عباس، رئیس پلان و پالیسی، برهان‌الدین خان، سرپرست ریاست روابط بین‌الملل، عبدالرب مبارک، آمر انسجام و هماهنگی دفتر مقام، محمد یوسف حماد، آمر اطلاعات و ارتباط عامه، عادله خالد، مسئول پروگرام، اون شیورت، مسئول ارتباطات برنامه‌ی جهانی غذا، منصف‌الله انوری، مسئول امور اضطراری، موتاز، مسئول بخش GIS، و شماری از آمرین این اداره برگزار شد.
در این نشست، نمایندگان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث پیرامون پلان استراتژیک، فعالیت‌ها و سایر موضوعات تخنیکی بحث کرده و بر ضرورت همکاری و هماهنگی بیشتر در اجرای برنامه‌ها تأکید کردند.
همچنین، نمایندگان سازمان جهانی غذا بر تعهد این نهاد برای همکاری مشترک در ارائه‌ی خدمات بهتر و تسریع در رساندن کمک‌ها به خانواده‌های آسیب‌دیده تأکید کردند. آن‌ها وعده دادند که برای تأمین تجهیزات و برگزاری برنامه‌های آموزشی با سایر مؤسسات و دونرها مذاکره خواهند کرد.
در ادامه‌ی نشست، موتاز، مسئول بخش GIS سازمان جهانی غذا، پرزنتیشن پروگرام جدید کمک‌های این سازمان را ارائه کرد.
در پایان، دو طرف بر تقویت همکاری‌های مشترک، هماهنگی بیشتر در اجرای فعالیت‌ها و تبادل اطلاعات درباره‌ی حوادث طبیعی و ساحات کاری تأکید کردند.

تاریخ: ۱۰/ ۹/ ۱۴۴۶
اداره‌ی ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۵۹
Background image

جلسه تخنیکی میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و سازمان بین‌المللی مهاجرت جهت ایجاد تیم‌های رضاکار برگزار شد

صبح دیروز چهارشنبه، جلسه‌ای تخنیکی میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) در مقر این اداره برگزار شد. هدف از این نشست، بررسی روند ایجاد تیم‌های رضاکار،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۰:۵۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای ۶۲ خانواده عودت‌کننده اجباری ‌کمک های غذایی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان، برای ۶۲ خانواده عودت‌کننده اجباری و نیازمند، بعد از سروی کمک‌های غذایی توزیع نمود.
در این پروسه با حضور مسوولان، برای ۵۷ خانواده عودت‌کننده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۰:۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۵۲۵ خانواده عودت‌کننده اجباری کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، به اساس هدایت مقام آن ولایت و بر اساس تصمیم کمیسیون عودت‌کنندگان، پس از سروی، برای ۵۲۵ خانواده‌ای که به‌گونه اجباری به این ولایت بازگشت کرده. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .