کشف و خنثی‌سازی یک فیر مرمی منفجرناشده راکت در ولایت لغمان

tamim_azimi
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۳:۴۸
news image

به‌ اساس هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان، تیم تخنیکی مؤسسه بین‌المللی ماین‌پاکی هلو ترست در ساحه پنج‌پای مربوط مرکز ولایت لغمان شهر مهترلام، یک فیر مرمی منفجرناشده را کشف کرده و آن را به‌گونه مصئون از طریق انفجار کنترل شده از بین برد.

این مرمی که از نوع راکت BM1 و از بقایای جنگ‌های گذشته بود، قابل استفاده نبوده، اما برای باشندگان محل خطر جدی ایجاد کرده بود. ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با همکاری تخنیکی و مالی مؤسسه ماین‌پاکی هلو ترست، روند شناسایی و از بین بردن ماین‌ها و مهمات منفجرناشده را در سطح ولایت آغاز نموده و از شهروندان خواسته است تا در صورت مشاهده هرگونه مهمات منفجرناشده، با مسئولان مربوطه تماس بگیرند تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۶/۲۲ ه ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۵:۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۳۴۱ خانواده آسیب‌دیده کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه RRAA، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی این مؤسسه، پس از انجام سروی، برای ۳۴۱ خانواده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

کشف و خنثی‌سازی یک فیر مرمی منفجرناشده راکت در ولایت لغمان

به‌ اساس هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان، تیم تخنیکی مؤسسه بین‌المللی ماین‌پاکی هلو ترست در ساحه پنج‌پای مربوط مرکز ولایت لغمان شهر مهترلام، یک فیر مرمی منفجرناشده را. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۲:۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه باحوادث ولایت لوگر برای ۲۰ تن از معتادین بهبود یافته کمک نقدی جهت راه اندازی شغل‌های کوچک توزیع کرد

به اساس تفاهم نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه خدماتی جوانان افغان که تمویل کننده پروژه آن برنامه انکشافی سازمان ملل(UNDP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .