کار ساخت یک دیوار استنادی در ولسوالی استالف ولایت کابل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۲:۴۵
news image

به اساس هدایت الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس‌عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، در قریه دهن‌گذر ولسوالی استالف، یک دیوار استنادی را که کار ساخت آن از قبل آغاز شده بود، تکمیل و به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرد.
این دیوار به طول ۹۰ متر، عرض ۱.۵ متر و ارتفاع ۳.۳ متر به هدف جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها، به هزینه نه‌صد و چهل و شش‌هزار و سه‌صد و بیست و سه(۹۴۶٬۳۲۳ ) افغانی، با حضور محترم الحاج مولوی نجیب‌الله انوری، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، ولسوال استالف و باشندگان محل به بهره‌برداری سپرده شد.
قابل یادآوری است که محترم انوری صاحب به بهره‌برداران پروژه در مورد نگهداری درست آن توصیه‌های لازم را نموده و در پایان باشندگان محل از اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و از ریاست مربوطه قدردانی و خرسندی خود را ابراز کردند.

تاریخ: ۱۴۴۷/۴/۱۲ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۳:۵۹
Background image

کشف و خنثی‌سازی شش حلقه ماین در مرکز ولایت زابل

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل، با همکاری تیم تخنیکی مؤسسه ماین‌پاکی دافا(DAFA)، شش حلقه ماین دست‌ساخت را در قریه جاروالله، مرکز شهر قلات ولایت زابل کشف و به گونه مصوون خنثی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۳:۵۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان کار ساخت یک پلچک را در ولسوالی دند غوری آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان، کار ساخت یک پلچک را در منطقه خواجه الوان، در سرک عمومی بغلان – مزارشریف، ولسوالی دند غوری، به طول ۳.۹ متر، ارتفاع ۲.۶۰ متر، عرض ۱.۵ متر و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۲۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان برای ۸۵ خانواده عودت کننده اجباری کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان در شهر فیض آباد مرکز آن ولایت، به ۸۵ خانواده عودت کننده اجباری از کشور های همسایه پس از انجام سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.
در این. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .