ولایت ننگرهار امروز میزبان اعضای پروژه‌ی کاهش دهی خطرات حوادث ناشی از تغیر اقلیم است.

rahyab
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۸:۴۵
3

ننگرهار _افغانستان
وزارت‌‌های زراعت آبیاری و‌مال‌داری، احیا و انکشاف دهات، انرژی و آب، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، اداره ملی حفاظت از محیط زیست، اداره هواشناسی و دفتر انکشافی سازمان ملل متحد(UNDP) از اعضای برجسته‌ی این پروژه اند که به هدف آگاهی از وضعیت و ارزیابی چالش‌های سال ۲۰۲۰ امروز در ولایت ننگرهار تشکیل جلسه دادند.
پروژه کاهش‌دهی خطرات حوادث ناشی از تغیر اقلیم در چهار بخش؛ افزایش آگاهی عامه، هشدار دهی قبلی به سطح محلات، انکشاف زیربناهای آبیاری و تقویت و ارتقای ظرفیت نهادها در ولایت های جوزجان و ننگرهار به حمایت مالی و تخنیکی دفتر انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) تطبیق می‌شود.
مسولان دفتر انکشافی سازمان ملل متحد می‌گویند: این پروژه در ۱۵ محل، سه ولسوالی ولایت ننگرهار تطبیق می‌گردد.
ضیاالحق امرخیل والی ننگرهار، تطبیق این پروژه را گام مهم و موثر در راستای کاهش خطرات و انکشاف محلات عنوان می‌کند.
در همین حال مطیع الله صافی معاون مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث از ایجاد طرح و بسیج رضاکاران به هدف تسهیل امور مدیریت حوادث در سراسر کشور هم‌چنان خبر داده افزود: این وزارت از هرگونه فعالیت‌‌های که در راستای کاهش‌دهی خطرات حوادث باشد حمایت کرده و برای پیش برد آن در هماهنگی با شرکای کاری اش متعهد‌است.
معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ومعاون اداره ملی حفاظت از محیط زیست نیز از تطبیق این پروژه اظهار خرسندی کرده و برای ادامه این چنین پروژه‌ها تعهد به همکاری نمودند.
قریه‌های مسلم آباد و زاخیل ولسوالی کامه‌ی ولایت ننگرهار از محلاتی اند که پروژه کاهش‌دهی خطرات حوادث ناشی از تغیر اقلیم در اینجا تطبیق شده است.
مردمان این قریه‌ها می‌گویند: احداث فارم‌های زراعتی و دیوار استنادی در محلات معروض به خطر، باعث گردیده است تا هزاران جریب زمین دوباره قابل زرع گردد؛ که این امر به اقتصاد محلی آنها کمک قابل ملاحظه‌ی نموده است.

2

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۱۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۳۲۹ خانواده آسیب‌دیده و مستحق کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع کرد


ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، مؤسسات RRAA و داکار، و با همکاری تخنیکی مؤسسه ARCIO، پس از انجام سروی، برای ۳۵ خانواده مستحق در ناحیه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۱۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست برای ۱۶۹ خانواده سیلاب‌زده کمک‌های نقدی و غیرغذایی توزیع کرد


ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (UNICEF) و دفتر GAALO، پس از انجام سروی، برای ۱۶۹ خانواده که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۱۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۲۷۴ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی و غیر خوراکی توزیع نمود

ریاست آمادگی مبارزه حوادث ولایت فراه، برای ۲۷۴ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در مرکز آن‌ولایت، بعد از سروی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد.

در این پروسه با حضور مسوُلان، به. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .