سفر اعضای کمیته توزیع مساعدت ها برای سیلاب‌زده های اخیر به ولسوالی گذرگاه‌ نور؛ مبلغ ۴٫۶۷۱٫۰۰۰۰ افغانی مساعدت نقدی برای ورثه شهدا و آسیب‌دیدگان توزیع شد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۸ - ۱۵:۲۹
news image

گذرگاه نور - ۷ جوزا ۱۴۰۳
کمیته توزیع مساعدت ها برای سیلاب‌زده های اخیر تحت رهبری محترم الحاج مولوی محمد عالم جمیل معین مالی و اداری وزرات اقتصاد و عضویت محترم مولوی عبدالله محمدی رئیس مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، محترم شیخ عبدالرحمن رحمانی رئیس هماهنگی و جلب مساعدت وزرات امور مهاجرین، محترم مفتی عبدالسلام اشرفی رئیس انسجام موسسات داخلی و خارجی وزارت اقتصاد و محترم ملا محمد صالح آخندزاده رئیس اداره حوادث سره میاشت، به سلسله توزیع کمک‌های خویش این‌بار پس از چاشت امروز برای ورثه شهدا و خانواده های آسیب‌دیده در ولسوالی گذرگاه نور‌ ولایت بغلان کمک نقدی توزیع نمود.
محترم الحاج مولوی محمد عالم جمیل معین مالی و اداری وزرات اقتصاد رئیس این کمیته، ضمن توزیع کمک‌ها یادشده گفت: ولایت بغلان با بیشترین تلفات انسانی و خسارات مالی که ناشی سیلاب‌های اخیر متقبل شده است واقعا از منظر این حادثه آسیب دیده است و تلاش می‌شود تا حد توان به مردم متضرر این ولایت رسیدگی شود به همین منظور ا.ا.ا در کنار مردم بوده و جهت دلجویی و رسیدگی به موقع کمک‌های خویش را توزیع می‌نماید.
گفتنی است که در این مساعدت نقدی جهت دلجویی از سیلاب‌زده های اخیر در ولسوالی گذرگاه نور، برای ۳ تن ورثه شهید مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ افغانی و مبلغ ۴٫۳۷۱٫۰۰۰ افغانی کمک نقدی برای خانواده‌های که مواشی شان در سیلاب‌های اخیر در این ولسوالی تلف شده توزیع شد.
باید اضافه کرد که بنیاد خیریه HAS یا جمعیت کمک‌های انسانی، ۲۹۶ بسته مواد خوراکی شامل یک بوری آرد ۵۰ کیلویی، ۲۴.۵ کیلو برنج و ۱۰ لیتر روغن را در ولسوالی گذرگاه نور، دفتر داکار DACAAR برای ۲۸۵ خانواده در ولسوالی برکه و ۶۲ خانواده در ولسوالی خوست و فرنگ، دو نوع کیت صحی را در دو دور برای خانواده‌های متذکره طی دو ماه توزیع می‌نماید، موسسه HAND TO HAND یا دست به دست، برای ۲۵ خانواده آسیب‌دیده در پلخمری بسته مواد خوراکی شامل یک بوری برنج ۱۰ کیلویی، ۱۰ لیتر روغن، ۳.۵ کیلو بوره و نیم کیلو چای و لوازم آشپزخانه شامل دیگ، غوری، بشقاب، کفگیر، گاز، ترموز، قاشق، جک آب، ملاقه و پیاله می‌باشد که پس از سروی در ولسوالی‌های ذکر شده ولایت بغلان توزیع خواهد شد.

news image


 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۲۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لوگر کار ساخت سه دیوار استنادی را آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لوگر، بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس‌ عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کار ساخت سه دیوار استنادی را در قریه‌های الف شاه‌خیل. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۴:۵۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان کار ساخت یک پل کیبلی را در ولسوالی علینگار را آغاز کرد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان کار ساخت پل کیبلی برخان بابا که به طول ۱۰۰ متر و ۱.۶۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۲:۳۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۴۱۰ خانواده کمک‌های غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۴۱۰ خانواده مستحق در نواحی مختلف شهر میمنه، پس از انجام سروی، کمک‌های غذایی توزیع نمود.
در این روند، برای هر خانواده در حضور مسئولان، یک. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .