سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ورکشاپ رضاکاران را در کابل افتتاح کرد

امروز شنبه، ورکشاپ رضاکاران با ابتکار اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و همکاری شبکه انکشافی آغاخان(AKDN) در کابل، با حضور الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست این اداره و داکتر نجمالدین نجم، سفیر AKDN افتتاح شد.
الحاج ملا نورالدین ترابی گفت که این برنامه به هدف پاسخگویی سریع و مؤثر در برابر حوادث طبیعی در سطح کابل و ولایتها راهاندازی شده و در آینده به دیگر ولایتها نیز گسترش خواهد یافت. وی افزود که این تیمها تأثیرات منفی حوادث را کاهش داده و روند کمکرسانی را منظم میسازند که این یک گام مهم در راستای وحدت اجتماعی و افزایش مقاومت جامعه است.
این رضاکاران در زمینه اطلاعرسانی در مورد حوادث و ارائه کمکهای اولیه فعالیت خواهند کرد. هدف از این برنامه، بلند بردن سطح آگاهی عامه و کاهش خسارات میباشد.
در همین حال، داکتر نجم، سفیر AKDN، گفت که آنها به هدف ارتقای ظرفیت مدیریت حوادث، همکاری نزدیک با این اداره دارند و این ابتکار را برای پاسخگویی سریع بسیار مهم دانست. وی وعده سپرد که AKDN در عرصه آموزش و حمایت از تیمهای رضاکار سهم فعال خواهد گرفت و ابراز امیدواری کرد که این پروژه به یک الگوی موفق برای سایر ولایتها تبدیل شود.
در پایان، هر دو طرف تعهد کردند که همکاریها را به گونه دوامدار تقویت کرده و تیمهای مشابه را در دیگر ولایتها نیز ایجاد خواهند کرد.
تاریخ: ۱۴۴۷/۲/۸ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث