ساحات سیلبر در پارچه شش شهر چاریکار از وجود رسوبات پاک کاری گردید

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۴۶
تصویر خبر

به ادامه برنامه پاک‌کاری ساحات سیلاب‌خیز، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، ساحات تحت تهدید و آسیب‌پذیر در پارچه شش شهر چاریکار، مرکز ولایت پروان پاک‌کاری گردید. از کار این پروژه، هیئت موظف تحت ریاست مولوی عبدالعلیم افضلی رئیس آن ریاست نظارت به‌عمل آورد.

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان می‌گوید که این برنامه در سایر ولسوالی‌های این ولایت نیز با همکاری ریاست‌های عضو کمیته که دارای ماشینری می‌باشند، ادامه خواهد یافت.

به گفته مسئولان، اجرای این پروسه گامی مؤثر در راستای تنظیم سیلاب‌ها، کاهش خطرات ناشی از آن، جلوگیری از تلفات جانی و خسارات مالی، و تأمین مصونیت بیشتر شهروندان به‌شمار می‌رود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۷/۰۲ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست پروژه ساخت یک کانال را افتتاح کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه (AYSO)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست با حمایت مالی این مؤسسه، پروژه ساخت یک کانال را در منطقه لټکو در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۲۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۲۱۳ خانواده بی‌جاشده و مستحق کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد


بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسات WAR Child Canada و PU-AMI، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با حمایت این مؤسسات، در مرکز آن ولایت به اثر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۱:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای ۲۸۵۰ خانواده آسیب‌دیده از خشک‌سالی مساعدت‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاءشده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه SFL-WFP، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ با حمایت این مؤسسه، در ولسوالی دولت‌آباد آن ولایت، تحت عنوان کمک. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .