ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل یک دیوار استنادی به طول ۸۹ متر را به بهره‌برداری سپرد

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۳:۴۸
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل یک دیوار استنادی به طول ۸۹ متر را در قریه استرغیچ ولسوالی قره‌باغ این ولایت تکمیل و به بهره‌برداری سپرد.
مراسم افتتاح این پروژه با حضور الحاج مولوی نجیب‌الله انوری، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، هیأت اعزامی از سوی اداره مرکزی، معاون ولسوال، ملک‌های قریه، بزرگان، ریش‌سفیدان و جوانان محل برگزار گردید.
در مراسم افتتاح این پروژه رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل از مردم خواست تا در حفظ و مراقبت از این پروژه همکاری نمایند.
در همین حال مردم محل از تطبیق این پروژه ابراز خرسندی نموده و آن را گامی موثر در راستای کاهش خطرات حوادث عنوان کردند.

تاریخ: ۱۴۴۷/۳/۰۴ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۶
Background image

تداوم همکاری‌ها برای ساخت بند آب در ولسوالی ارغستان ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ساخت بند آب در منطقه لوترکشه ولسوالی ارغستان، ۳,۰۰۰ لیتر تیل کمک کرده است؛ بندی که با تکمیل آن، حدود ۱۵۰,۰۰۰ جریب زمین زراعتی و ده‌ها قریه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های بشردوستانه برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، پس از تکمیل روند سروی، برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش آن ولایت، به هر خانواده دو بوری ۵۰ کیلویی گندم، ۵ کیلو شکر، دو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۳۹
Background image

کشف و خنثی‌سازی ۶ فیر مواد منفجرناشده در مرکز ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تیم واکنش سریع مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، در جریان عملیات در یک دوکان خریدوفروش آهن‌آلات کهنه در ناحیه اول شهر کندهار، ۶ فیر انجن. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .