ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۱۰۰ خانواده نیازمند کمک نقدی توزیع کرد

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۱ - ۱۸:۲۴
news image

براساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه ACTED، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت این موسسه، پس از انجام سروی، برای ۱۰۰ خانواده نیازمند در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، مرکز آن ولایت، کمک‌های نقدی توزیع کرد.
در این روند، به هر خانواده در حضور مسئولان مبلغ ۱۱،۷۱۰ افغانی توزیع گردید، که مجموع این کمک‌ها برای ۱۰۰ خانواده به ۱،۱۷۱،۰۰۰ افغانی (یک میلیون و یک‌صد و هفتاد و یک هزار افغانی) می‌رسد.
قابل ذکر است که این کمک‌های نقدی به هدف تهیه سرپناه برای این خانواده‌های نیازمند صورت گرفته است.

تاریخ: ۱۴۴۶/۱۰/۱۲
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان از روند کارهای ساخت سرک میان ولسوالی خاص ارزگان و ولسوالی خاک افغان ولایت زابل بازدید و نظارت کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان از جریان کارهای ساخت سرک میان ولسوالی خاص ارزگان و ولسوالی خاک افغان ولایت زابل بازدید و نظارت به عمل آورد. این پروژه ساخت سرک با هزینه ۱۲. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۸۴ خانواده بی‌جاشده داخلی کمک‌های غیرخوراکی توزیع کر

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه اسلامی ریلیف (IRW)، در چارچوب پروژه GEE، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت موُسسه متذکره، برای ۸۴. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۲۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۲۵۰ خانواده مساعدت‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و موُسسه رازی، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت با حمایت مالی موُسسه متذکره، برای ۲۵۰ خانواده شامل عودت‌کننده‌گان و. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .