ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۱۵۰ خانوادۀ آسیب‌دیده از زلزله کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

rahyab
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۴:۴۴
news image

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه MHI، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان با حمایت مالی این مؤسسه، برای ۱۵۰ خانوادۀ آسیب‌دیده در ولسوالی فیروزنخچیر آن ولایت، پس از انجام سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.

در این روند، برای هر خانواده در حضور مسئولین ۵۰ کیلو آرد، ۱۰ کیلو برنج، ۵ لیتر روغن، ۴ کیلو لوبیا، ۳ کیلو شکر، ۱ کیلو چای، دو تخته کمپل و یک بسته لباس زمستانی توزیع شد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۶/۱۵ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۱۴۲ خانواده کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ی امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدماتی جوانان افغان (AYSO)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با همکاری این مؤسسه، پس از انجام سروی،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۱۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز کار ساخت یک دیوار گبیونی را تکمیل و به بهره‌برداری سپرد

بر اساس شفقت عالی‌قدر امیر المومنین حفظه تعالی که برای هر ولایت یک پروژه اضطراری به ارزش یک میلیون افغانی منظور گردیده بود، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث با حوادث ولایت کندز، کار ساخت یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۴:۵۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر کار پاک‌کاری بستر دریا را در منطقه زمان کور آغاز کرد

مبتنی بر هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در رابطه به پاک‌ پاک‌کاری مسیر سیلبرها و سیلاب، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر با. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .