ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۱,۳۸۵ خانواده مستحق کمک‌های خوراکی توزیع کرد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۱:۵۷
news image

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ASIO که تمویل‌کننده این پروژه برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با حمایت این مؤسسه، پس از انجام سروی، کمک‌های خوراکی را برای ۱۳۸۵ خانواده مستحق در ولسوالی بغلان مرکزی آن ولایت توزیع نمود.

در این روند و با حضور مسئولین، به هر خانواده دو بوری آرد ۲۵ کیلویی، ۵ لیتر روغن، ۶٫۲۵ کیلوگرام دال، نیم کیلوگرام نمک، ۳ کیلوگرام سوپر سیریل و یک‌ونیم کیلوگرام پلمپی توزیع گردید.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۷/۰۱ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۵:۱۴
Background image

۳۰۰ خانواده در منطقه کارته‌سخی ولایت کابل از خطر احتمالی سنگ‌ها مصوونیت حاصل کردند

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی،  رئیس عمومی محترم اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، ۱۸ متر مکعب سنگ را که باشندگان قریه عقب زیارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۴۴
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدماتی جوانان افغان (AYSO) به ارزش مجموعی مبلغ دو صد و سیزده هزار و نه‌صد و سی و هشت(۲۱۳,۹۳۸) دالر به امضا رسید

امروز چهارشنبه، محترم الحاج مولوی محمد عابد نعمانی، رئیس امور کارکنان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، با محترم انجنیر عبدالحبیب تحریک، رئیس اجرایی مؤسسه خدماتی جوانان افغان (AYSO)در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از کار ساخت تعمیر اداری جدید ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار نظارت کرد

امروز چهارشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در جریان یک سفر رسمی به ولایت کندهار، از پیشرفت کارهای ساخت تعمیر اداری جدید ریاست آمادگی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .