ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ننگرهار برای ۲۲۰ خانواده نیازمند کمک نقدی توزیع کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۲۱:۴
news image

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که توسط سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با کمیته بین‌المللی نجات امضا شده است، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی این کمیته، برای ۲۲۰ خانواده نیازمند کمک نقدی جهت خرید مواد غذایی توزیع کرد.
این کمک‌ها که پس از انجام سروی و به عنوان چهارمین قسط ارائه شدند، به هر خانواده مبلغ ۲۸۰۰ افغانی اختصاص یافت و در مجموع ۶۱۶،۰۰۰ (ششصد و شانزده هزار) افغانی به این خانواده‌ها توزیع شد.

تاریخ: ۱۴۴۶/۷/۱۳
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۲۰:۴۷
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه HHAO به ارزش ۱۷۰,۶۸۰ دالر

بعد از چاشت امروز چهارشنبه، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، در دفتر کاری خود با معاون مؤسسه HHAO، محترم سیف‌الله خان، دیدار و تفاهم‌نامه همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۲۳
Background image

سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با سفیر جمهوری فدراتیف روسیه دیدار کرد

پیش از چاشت امروز چهارشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری‌اش با سفیر جمهوری فدراتیف روسیه، محترم دیمیتری ژیرنوف، و هیأت همراه وی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۲۱
Background image

مسوولان دفتر یونیسف و سازمان بین المللی مهاجرت از کمپ این اداره در پل ابریشم ولایت نیمروز دیدار کردند

بعد از چاشت امروز سه‌شنبه، مسوولان دفتر یونیسف و سازمان بین المللی مهاجرت(IOM) از جریان ایجاد کمپ برای عودت کننده‌گان خراج اجباری از کشور ایران بازدید و با قاری محمد یاسین، آمر تفتیش. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .