روند مسدودسازی تانک‌های تیل و پمپ استیشن‌های غیرمعیاری در شهر کابل آغاز شد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۷:۱۳
news image

صبح امروز دوشنبه، به اساس هدایت مقام عالی رهبری امارت اسلامی افغانستان، روند مسدودسازی آن‌عده تانک‌های تیل و پمپ استیشن‌هایی که معیارهای تدابیر احتیاطی در برابر آتش‌سوزی را رعایت نکرده بودند، از سوی کمیته دایمی جلوگیری از آتش‌سوزی با حضور نماینده‌گان اداره امور، شاروالی کابل، ریاست عمومی اطفائیه وزارت امور داخله، نفت‌گاز، وزارت شهرسازی، وزارت مالیه، وزارت صنعت و تجارت، شرکت بیمه ملی افغان، اطاق‌های تجارت و اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث آغاز شد.
ملا نور محمد بدری، رئیس وقایه و کاهش خطر اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در جریان این روند اظهار داشت که تانک‌های تیل و پمپ استیشن‌هایی که مطابق طرزالعمل و چک‌لیست‌های مشخص‌شده اقدام نکرده بودند، امروز مسدود می‌گردند. وی از تمام مالکین پمپ استیشن‌ها خواست تا تدابیر احتیاطی که قبلاً با آنان شریک شده بود را رعایت کنند تا جان و مال‌شان محفوظ بماند.
همچنان، انجنیر عصمت‌الله انصار، نماینده باصلاحیت شاروالی کابل و عضو کمیته دایمی جلوگیری از آتش‌سوزی، بیان داشت که این کمیته حدود یک‌ونیم سال قبل به هدایت مقام عالی ریاست‌الوزرا ایجاد شده و تا کنون به تعداد ۱۵۵ گزارش تانک تیل به رهبری مقام امارت اسلامی شریک شده که از جمله گزارش ۸۹ تانک تیل و پمپ استیشن آن، از سوی رهبری امارت تائید گردیده که بر اساس‌آن تأسیسات غیرمعیاری مسدود می‌شوند.
در ادامه، حاجی امین امینی، نماینده ریاست عمومی رسیدگی به حوادث و اطفائیه وزارت امورداخله، هدف از ایجاد این کمیته را تأمین تدابیر پیشگیرانه در برابر آتش‌سوزی و حفظ جان، مال و سرمایه ملی در سطح کشور عنوان کرد.
قابل ذکر است که کمیته دایمی جلوگیری از آتش‌سوزی تاکنون برای ۳۷۰ تانک تیل و پمپ استیشن چک‌لیست‌ توزیع کرده و ۵۵ مورد را بررسی نموده که از میان آن‌ها، ۱ مورد معیاری، ۳۱ مورد نسبی معیاری، ۶ مورد نیمه معیاری و ۱۷ مورد غیرمعیاری تشخیص شده‌اند.
در اخیر، کمیته دائمی جلوگیری از آتش‌سوزی اعلام کرد که روند بررسی و مسدود شدن تانک‌های تیل و پمپ استیشن‌ها به‌طور مداوم ادامه خواهد داشت، زیرا هر روز در مرکز و ولایات کشور حوادث آتش‌سوزی رخ می‌دهد که علت اصلی آن عدم رعایت اصول ایمنی توسط مالکین مراکز تجارتی، تانک‌های تیل و پمپ استیشن‌ها است.

تاریخ: ۱۶/ ۱۰/ ۱۴۴۶ هــ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۵۹
Background image

جلسه تخنیکی میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و سازمان بین‌المللی مهاجرت جهت ایجاد تیم‌های رضاکار برگزار شد

صبح دیروز چهارشنبه، جلسه‌ای تخنیکی میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) در مقر این اداره برگزار شد. هدف از این نشست، بررسی روند ایجاد تیم‌های رضاکار،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۰:۵۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای ۶۲ خانواده عودت‌کننده اجباری ‌کمک های غذایی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان، برای ۶۲ خانواده عودت‌کننده اجباری و نیازمند، بعد از سروی کمک‌های غذایی توزیع نمود.
در این پروسه با حضور مسوولان، برای ۵۷ خانواده عودت‌کننده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۰:۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۵۲۵ خانواده عودت‌کننده اجباری کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، به اساس هدایت مقام آن ولایت و بر اساس تصمیم کمیسیون عودت‌کنندگان، پس از سروی، برای ۵۲۵ خانواده‌ای که به‌گونه اجباری به این ولایت بازگشت کرده. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .