رسیدگی به چالش‌های فرا راه باشندگان بامیان در فصل زمستان در اولویت کار وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث قرار دارد

rahyab
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۱ - ۱۳:۵۶
2

کابل ۲۱ جدی ۱۳۹۹
جلسه‌ی مشترک میان وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث و مسوولان اداره‌ی محلی بامیان به ریاست محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث برگزار شد.
در این جلسه که از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شده بود محترمان والی ولایت بامیان، رییس شورای ولایتی، وکیلان مجلس نمایندگان، نمایندگان مجلس سنا، مشاور ارشد رییس جمهور، رییسان و مشاوران وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث اشتراک داشتند.
محترم والی ولایت بامیان و نمایندگان مردم این ولایت در مجلسین شورای ملی و شورای ولایتی مشکلات باشندگان بامیان در فصل زمستان را بازگو کرده افزودند که ولایت بامیان به دلیل سردی زیاد هوا و آسیب پذیری در برابر حوادث در فصل زمستان نیازمند توجه بیشتر دولت است تا از وارد شدن تلفات جانی و زیان‌های مالی به مردم بخش های مختلف این ولایت جلوگیری شود.
پاک‌کاری مداوم راه های مواصلاتی در همکاری اداره های زیربط، اعمار دیوار های استنادی برای جلوگیری از خسارات آب‌خیزی ها، فراهم آوری غذا و البسه به خانواده‌های محروم و آمادگی‌ها برای وقایه از وقوع حوادث دیگر طبیعی هم‌چون برف‌کوچ و فرورفتگی زمین از خواست‌های نمایندگان مردم بامیان و اداره‌ی محلی این ولایت بود.
محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در این جلسه هدایت داد تا پس از بررسی‌‌های همه جانبه برای باشندگان بخش های مختلف بامیان کمک‌های عاجل زمستانی فراهم شود.
آقای جیلانی همچنان هدایت سپردند تا برای خانواده‌‌یی که در مناطق دور دست بامیان در مغاره‌‌ی کوه زندگی میکند کمک‌های فوری انجام شود.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث هدایت دادند تا روند انتقال ۲ ملیون ۳۰۰ هزار افغانی پول نقد، ۲۰۰ متریک تن برنج و مواد غیر غذایی طی چند روز آینده به منظور رسیدگی به حوادث احتمالی به ولایت بامیان آغاز شود.
آقای جیلانی به معین انسجام امور حوادث دستور دادند تا روی چگونگی امکانات موجود برای پاک‌کاری راه‌های مواصلاتی ولایت بامیان با مسوولان وزارت‌های محترم فواید عامه و انکشاف دهات صحبت نموده و گزارش آن را تا سه روز آینده شریک سازند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ریاست آماد‌گی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۳۱۵ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه آغاخان برای اسکان (AKAH)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با همکاری این مؤسسه، برای ۳۱۵ خانواده مستحق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل برای ۱٬۲۰۷ خانواده مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماهو که تمویل‌کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، برای ۱٬۲۰۷ خانواده مستحق در مرکز آن ولایت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۱
Background image

کار یک دیوار محافظتی آهن‌کانکریتی در ولسوالی یاوان ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

بر اساس تفاهم‌نامه اداره ملی آماگی مبارزه با حوادث با موسسه اجتماعی و توسعه اقتصادی بنیاد زندگی که تمویل کننده پروژه آن موسسه کنسرن می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .