رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث به‌منظور بررسی قسمتی از کوه در حال لغزش به شاهراه کابل-جلال آباد سفر کرد

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۴
news image

صبح امروز یک‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در حالی‌که الحاج ملا گل محمد(حاجی کاکا)، والی ننگرهار، محترم مفتی محمد یوسف جمال‌زی، معاون مقام ولایت لغمان، محترم قاری خیر محمد غازی، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان، محترم قاری داد محمد حسینی، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ننگرهار، محترم حافظ محمد یوسف حماد، رئیس اطلاعات و نشرات، محترم قاری نورالدین رستم‌خیل رئیس انسجام و هماهنگی تطهیر ماین، انجنیران اداره، مسوولان تخنیکی بنیاد آغاخان برای اسکان، موسسه CWSA، و رئیسان ادارات مختلف حضور داشتند، ساحه در حال لغزش کوه در مسیر شاهراه کابل-جلال‌آباد مربوط منطقه دیم کاسی ولسوالی قرغه‌ای ولایت لغمان را مورد بررسی قرار داد.

محترم ترابی صاحب در جلسه که با مسوولان برگزار کرد گفت که ضمن این‌که ما روی پاسخ‌دهی برای متضرران کار می‌کنیم اولویت خود را به تطبیق پروژه‌های وقایوی که می‌تواند جان و مال مردم را نجات دهد داده‌ایم؛ زیرا این بسیار مقرون به صرفه است.

رئیس عمومی اداره پس از بررسی ساحه مذکور، در کنار مشوره با والی ننگرهار و مسوولان مربوطه گفت که این قسمت کوه جان مسافران را در خطر جدی قرار داده است و باید کار تخریب آن هرچه عاجل آغاز شود. وی به مسوولان زیربط هدایت سپرد که به دلیل این که شاهراه مذکور پر رفت و آمد می‌باشد کار تخریب این قسمت از کوه باید به گونه سریع پیش‌برده شود تا برای مسافران تکیلف ایجاد نشود.

قابل ذکر است که کار تخریب این قسمت از کوه به صورت مصوون، روز سه‌شنبه عملا آغاز می‌شود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۶/۱۶ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای خانواده‌های ۲۹ شهید کمک نقدی توزیع کرد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار پس از انجام سروی، برای خانواده‌های ۲۹ تن از شهدای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان برای ۹۶ خانواده مستحق کمک‌های غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان پس از انجام سروی، برای ۹۶ خانواده مستحق در ولسوالی تشکان آن ولایت کمک‌های غذایی توزیع نمود.

در این روند، به هر خانواده در حضور مسئولان، یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۴۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای ۵۶ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی، غیرخوراکی و نقدی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ با حمایت سازمان IOM، دفتر WFP و مؤسسات WAK و ACTED، در ولسوالی‌ها و نواحی مختلف آن ولایت، برای ۵۶ خانواده آسیب‌دیده ناشی از بارندگی‌های اخیر، پس. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .