جلسه کمیسیون دولتی مبارزه با حوادث در ولایت میدان وردک برگزار شد

rahyab
شنبه ۱۳۹۹/۶/۸ - ۱۳:۵
22

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در نشستی با اعضای کمیته عالی دولتی مبارزه با حوادث در ولایت میدان وردک، اتخاذ تدابیر پیش‌گیرانه در برابر حوادث و رسیدگی عاجل برای متضررین از اولویت های مهم و کلیدی وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث است.
این نشست تحت ریاست محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با حضور دگر جنرال عبدالیمین مظفرالدین والی ولایت، رئیس و اعضای شورای ولایتی، نمایندگان مردم ولایت میدان وردک در ولسی جرگه، روسای ادارات محلی و شماری از بزرگان ولایت میدان وردک تدویر یافت.
غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث ضمن ابراز پیام همدردی و غم شریکی جلالتماب محترم محمد اشرف غنی رئیس جمهور اسلامی افغانستان، عزت‌مآب محترم امرالله صالح معاون اول ریاست جمهوری و رئیس کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث و اتحاف دعا برای شهدا گفت: مسئولیت ما ایجاب می‌کند تا مشکلات و‌چالش‌های فرا راه مردم را حتی در دورترین نقطه‌ی کشور باید از نزدیک مشاهده کرده و رسیدگی‌های لازم را انجام داد.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با تآکید بر شفافیت توزیع کمک‌ها بشر دوستان برای متضررین افزود: روند انتقال مواد غذایی برای ۵۰۰۰ خانواده، مواد غیر غذایی برای ۲۰۰ خانواده و مبلغ ۱۰ میلیون افغانی پول نقد جهت رسیدگی به متضررین ناشی از سرازیر شدن سیلاب به این ولایت آغاز شده است.
سپس محترم دگر جنرال عبدالیمین مظفرالدین والی ولایت، رئیس شورای ولایتی، نمایندگان مردم ولایت میدان وردک در ولسی جرگه، متنفذین و شماری از بزرگان آن ولایت به ابراز سخن پرداخته و مشکلات، چالش‌ها و پیشنهادات خویش را نیز حضور وزیر دولت درامور رسیده‌گی به حوادث مطرح کرده و در زمینه خواهان توجه شدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۱:۴۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان برای ۶۸ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های نقدی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان با حمایت مالی دفاتر IOM, WFP, UNICEF و SOLIDARITY، برای ۶۸ خانواده که از اثر حوادث طبیعی در مرکز و ولسوالی‌های کهمرد، سیغان، شیبر، یکه‌ولنگ. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۰:۵۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برا ۶۲ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، برای ۶۲ خانواده که از اثر بارندگی‌های اخیر در ولسوالی‌ ده‌سبز آسیبدیده بودند، بعد از سروی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود.

در این پروسه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۰:۳۹
Background image

کشف و خنثی‌سازی مواد انفجار ناشده در ولایت فراه

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه با همکاری تخنیکی بخش ماین‌پاکی دفتر DRC، شماری از مواد انفجارناشده مختلف‌النوع را از قریه تودنک ولسوالی فراه‌رود کشف و خنثی نمود.

گفتنی است که. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .