تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدمات اجتماعی مردم افغان (APSSO) به ارزش مجموعی چهار لکو سی‌هزارو سه صدو شصت‌و چهار (۴۳۰,۳۶۴) دالر امریکایی به امضا رسید

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۷:۹
333

صبح امروز، سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، با محترم محمود شاه نوری، رئیس مؤسسه APSSO، دیدار نموده و تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک را با وی به امضا رسانید.

محترم ترابی صاحب گفت که لازم است تمامی مؤسسات هرچه زودتر کمک‌های خود را به دست نیازمندان برسانند تا خانواده‌های آسیب‌دیده بتوانند به‌موقع از اقلام مورد نیاز بهره‌مند شوند.

وی همچنین تأکید کرد که کمک‌ها، چه اندک و چه زیاد، باید مؤثر، اساسی و در زمان مناسب به خانواده‌های نیازمند توزیع گردد.

از سوی دیگر، محترم محمود شاه نوری، رئیس مؤسسه APSSO، از همکاری‌های این اداره قدردانی نموده و ضمن ارائه معلومات در مورد پروژه تحت کار، تعهد سپرد که روند تطبیق آن به گونه شفاف و سریع انجام خواهد شد.

در پایان، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک به ارزش مجموعی چهار لکو سی‌هزارو سه صدو شصت‌و چهار (۴۳۰,۳۶۴) دالر امریکایی میان دو طرف به امضا رسید.

بر اساس این تفاهم‌نامه، مؤسسه یادشده برای ۳۰۰۰ خانواده در ولایت کابل، ۸۰۰ خانواده در ولایت کندهار، ۸۰۰ خانواده در ولایت هرات و ۱۰۰۰ خانواده در ولایت ننگرهار، به هر خانواده یک بسته‌ البسه زمستانی شامل ۱۱ قلم مواد را توزیع خواهد کرد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۱۱/۲۵ هـ ق

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۷:۱۱
Background image

برگزاری نشست تحلیلی پیرامون وضعیت فعلی پروگرام ماین‌پاکی و بررسی راه‌های تقویت حمایت مالی

نشستی مهم به‌منظور بررسی وضعیت کنونی پروگرام ماین‌پاکی و ارزیابی چالش‌ها و نیازمندی‌های موجود، روز گذشته در دفتر ریاست انسجام و هماهنگی تطهیر ماین برگزار گردید. در این نشست، محترم حافظ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۷:۹
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدمات اجتماعی مردم افغان (APSSO) به ارزش مجموعی چهار لکو سی‌هزارو سه صدو شصت‌و چهار (۴۳۰,۳۶۴) دالر امریکایی به امضا رسید

صبح امروز، سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، با محترم محمود شاه نوری، رئیس مؤسسه APSSO، دیدار نموده و تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۵
Background image

کشف و خنثی‌سازی چندین مواد انفجاری در ولایت فراه

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه با همکاری تخنیکی بخش ماین‌پاکی دفتر DRC چندین مواد انفجار ناشده را در مرکز و شماری از ولسوالی‌های آن ولایت کشف و خنثی نمود.

گفتنی است که در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .