برنامه های کاهش دهی خطرات حوادث در اولویت قرار گیرند

rahyab
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱۱ - ۱۲:۲۳
DM1

معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در جلسه‌ای مشورتی روی مسوده طرزالعمل مصرف وجوه احتیاطی اضطرار روی برنامه های کاهش دهی خطرات حوادث تاکید ورزید.
در این نشست که به روز شنبه (10 حوت) با حضور نماینده‌گان وزارت های مالیه، عدلیه، روساء و مسئولین بخش های مربوط تدویر یافته بود، مطیع الله صافی معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث از نماینده‌گان وزارت های مالیه و عدلیه خواهان نهایی سازی مسوده طرزالعمل مصرف وجوه احتیاطی اضطرار شد.
معین مالی و اداری گفت که در گذشته شاهد بوده‌ایم که حوادث طبیعی خسارات هنگفت جانی و مالی بر جا میگذارد. از این رو، تطبیق پروژه های وقایوی و برنامه های آگاهی دهی به منظور کاهش خطرات ناشی از حوادث اولویت اساسی است.
در اخیر جلسه مطیع الله صافی از نماینده گان وزارت های مالیه و عدلیه خواهان همکاری در نهایی سازی مسوده طرزالعمل مصرف وجوه احتیاطی اضطرار شد.

DM#

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۴:۳۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۲۸۷ خانواده مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که قبلآ میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه IRC به امضا رسیده بود، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتيا با حمایت مالی مؤسسه متذکره، برای ۲۸۷ خانواده. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۴:۳۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۸۸ خانواده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، به هدایت مقام آن ولایت، پس از سروی، برای ۸۸ خانواده‌ی آسیب‌دیده و نیازمند در شهر گردیز مرکز آن ولایت، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۷:۲۹
Background image

سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث کمک‌های خوراکی تاجر افغان مقیم مسکو را دریافت کرد

بعد از چاشت امروز، الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در حضور خبرنگاران و رسانه‌ها، کمک‌های خوراکی اهدایی نادرشاه، تاجر افغان مقیم مسکو، را از طریق. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۱۳:۱۶
Background image