برای ۲۷۷ خانواده بیجا شده ناشی از جنگ در جوزجان مواد غذایی توزیع شد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۶ - ۱۰:۴۹
News

جوز جان_ ۱۶ سرطان_ ۱۴۰۰
ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان، برای ۲۷۷ خانواده که از اثر جنگ و ناامنی از ولسوالی های آقچه، فیض آباد، خانقاه، مردیان و منگجک ولایت جوزجان و از ولایات فاریاب و سر پل که بیجا شده بودند و فعلآ در مرکز جوزجان جایگزین شده اند، مواد غذایی توزیع نمود.
این مواد شامل؛ ۵۰ کیلو آرد، ۱۴ کیلو برنج، ۵ لیتر روغن، ۷ کیلو لوبیا، ۳ کیلو شکر، نیم کیلو چای خشک و ۲ کیلو نمک سهم هر خانواده بوده که با حضور نماینده های شورای ولایتی، جامعه مدنی و رسانه ها برای خانواده های یاد شده توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .