ارتقای ظرفیت کارمندان وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث از طریق تطبیق پروژه 9 میلیون دالری "تقویت پیشگیری حوادث" !

tamim_azimi
یکشنبه ۱۳۹۹/۱/۳ - ۱۴:۲۲
Minister

به اثر سعی و پیگیری مشترک دفتر وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث و مؤسسه بین المللی مهاجرت (IOM) در افغانستان، پروژه سه ساله " تقویت پیشگیری حوادث از طریق آبیاری و مدیریت منابع آب در سطح محلی" به ارزش 9 میلیون دالر آمریکایی توسط سفارت جاپان تمویل گردید.
در محفلی که به مناسبت امضای این پروژه در سفارت جاپان تدویر یافته بود، نجیب آقا فهیم وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث اهمیت آنرا برجسته توصیف نموده بیان داشت که با تطبیق موفقانه این پروژه سطح آسیب پذیری در 20 ولایت کشور کاهش یافته و ظرفیت کارمندان مرکزی و ولایتی وزارت حوادث در قسمت استفاده مؤثر از سیستم ملی مدیریت معلومات حوادث (NDMIS) افزایش خواهد یافت.
نجیب آقا فهیم وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با اظهار سپاس و قدردانی از کمک های دولت کشور دوست جاپان در عرصه های مختلف، جاپان را یکی از بزرگترین تمویل کنندگان پروژه های زیربنایی در افغانستان توصیف نموده افزود کمک های دولت دوست جاپان به افغانستان پس از سال 2001 به بیشتر از 6.6 ملیارد دالر میرسد.
خانم نصرت غزالی نماینده سازمان بین المللی مهاجرت گفت این پروژه جهت تحقق سه هدف عمده از جمله؛ تطبیق پروژه های کاهش خطر حوادث و مدیریت آب، مدیریت حوادث جامعه محور از طریق ارتقای ظرفیت اجتماعات محلی و فراهم آوری حمایت های تخنیکی برای کارایی سیستم ملی مدیریت معلومات حوادث، تطبیق می گردد.
او در ادامه افزود با تطبیق این پروژه بیشتر از 30 اجتماع محلی در برابر خطرات حوادث مصئون شده، 3450 نفر آموزش ها و وسائل مورد نیاز برای عملیات های هشدار پیش هنگام، جستجو و نجات و کمک های اولیه را دریافت نموده و نیز وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث حمایت های تخنیکی لازم را جهت بهبود سیستم ملی مدیریت معلومات حوادث در 34 ولایت کشور به شمول خدمات انترنت دریافت می نماید.
آقای یوشیاکی تکهاشی، وزیر مختار و سرپرست سفارت جاپان از مزایایی این قرارداد یاد نموده و از تعهد دوامدار دولت جاپان جهت تمویل پروژه های کاهش خطرپذیری در برابر اثرات و خطرات حوادث اطمینان داد.
نجیب آقا فهیم نقش سازمان بین المللی مهاجرت را در امر فراهم سازی کمک های بشری و تطبیق پروژه های وقایوی مؤثر تلقی نموده و برای تطبیق موفقانه این پروژه آرزوی موفقیت کرد.

MW

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .