کشف و‌خنثی سازی یک فیر مرمی‌ منفجر‌ناشده در ولایت لغمان

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۰:۵۳
تصویر خبر

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی ماین‌پاکی هیلو تراست، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان در هماهنگی با تیم تخنیکی این مؤسسه، یک مرمی‌ منفجر‌ناشده را در مرکز این ولایت، در قریه پنج‌پای شهر مهترلام، کشف و به‌گونه‌ی مصئون تخریب نمود.
این مرمی‌ نوع BM1 راکت بوده که از دوره‌های جنگ‌های گذشته باقی مانده و قابل استفاده نبود، اما زندگی باشندگان محل را با خطر جدی مواجه ساخته بود. تیم مسلکی مؤسسه هیلو تراست عملیات تخریب آن را با رعایت کامل اصول ایمنی و احتیاط موفقانه انجام داد و آن را از بین برد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۴/۲۷ هــ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار پروژه اعمار ۲۴ باب تشناب را در نواحی مختلف مرکز آن ولایت تکمیل و به بهره‌برداری سپرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان یونیسف، پروژه اعمار ۲۴ باب تشناب را برای ۲۴ خانواده‌ای که در اثر سیلاب‌ها و بارندگی‌های شدید اخیر منازل‌شان آسیب دیده بود. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۱:۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل از روند پاک‌کاری دو کاریز در ولسوالی ده‌سبز نظارت کرد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل از روند اجرای پروژه پاک‌کاری دو کاریز در قریه‌های کوتو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۰:۵۰
Background image

کار پروژه پاک‌سازی یک سیلبر به طول ۵۰۰ متر در ولسوالی ولی‌محمد شهید ولایت غزنی با موفقیت تکمیل شد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی پروژه پاک‌سازی و تنظیم یک سیلبر به طول حدود ۵۰۰ متر را در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .