وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با نمایندگان مردم دایکندی در مجلس نمایندگان دیدار کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۴ - ۱۴:۵۷
news

کابل_۲۱ثور۱۴۰۰

غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، پس از چاشت امروز، با شیرین محسنی و علی اکبر جمشیدی اعضای مجلس نمایندگان در دفتر کارش دیدار کرد.

در این دیدار که محمد قاسم حیدری، معین انسجام امور حوادث وزارت، رییس مبارزه با حوادث و شماری از روسای سکتوری ادارات دولتی ولایت دایکندی نیز حضور داشتند، نمایندگان مردم دایکندی، نگرانی خود را از رهگذر خشکسالی در آن ولایت با وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در میان گذاشتند و خواهان توجه بیشتر مقامات اداره در امر مدیریت این پدیده شدند.

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، دایکندی را یک ولایت تحت تهدید خشکسالی عنوان کرده و به نمایندگان مردم آن ولایت در مجلس نمایندگان وعده همکاری بیشتر را نمود.

news

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۵:۴۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۱۵۰ خانواده سیلاب‌زده کمک‌های غذایی توزیع نمود

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی مؤسسه درمان، برای ۱۵۰ خانواده سیلاب‌زده در شماری از ولسوالی‌ها و نواحی آن ولایت کمک‌های غذایی توزیع نمود.
در این روند پس از سروی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ۲۶۵ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، با حمایت شورای پناهندگان دنمارک (DRC)، مؤسسه حمایت از کودکان و مؤسسه Mercy Corps، و با هماهنگی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۱۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۸۶ خانواده وسایل تصفیه آب توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خیریه رادا، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با همکاری مؤسسه متذکره، برای ۸۶ خانواده در ولسوالی دره نور. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .