ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل یک دیوار استنادی به طول ۸۹ متر را به بهره‌برداری سپرد

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۳:۴۸
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل یک دیوار استنادی به طول ۸۹ متر را در قریه استرغیچ ولسوالی قره‌باغ این ولایت تکمیل و به بهره‌برداری سپرد.
مراسم افتتاح این پروژه با حضور الحاج مولوی نجیب‌الله انوری، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، هیأت اعزامی از سوی اداره مرکزی، معاون ولسوال، ملک‌های قریه، بزرگان، ریش‌سفیدان و جوانان محل برگزار گردید.
در مراسم افتتاح این پروژه رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل از مردم خواست تا در حفظ و مراقبت از این پروژه همکاری نمایند.
در همین حال مردم محل از تطبیق این پروژه ابراز خرسندی نموده و آن را گامی موثر در راستای کاهش خطرات حوادث عنوان کردند.

تاریخ: ۱۴۴۷/۳/۰۴ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۴:۱
Background image

کار ساخت سربند و دیوار محافظوی در ولسوالی وانت نورستان به سرعت ادامه دارد

یک هیئت تخنیکی و مسلکی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نورستان از پروژه ساخت سربند و دیوار محافظوی در قریه شنیگل ولسوالی وانت آن ولایت، که بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۲:۸
Background image

کار پاک‌سازی سرک فرعی دره ترویج ولسوالی شیخ‌علی ولایت پروان به پایان رسید

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، کار پاک‌سازی سرک فرعی دره ترویج مربوط ولسوالی شیخ‌علی آن ولایت را با موفقیت تکمیل نمود.

این سرک که در برخی بخش‌ها در اثر عوامل قدرتی، از جمله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۱:۱۶
Background image

کار پاک‌کاری یک کانال در مرکز مهترلام ولایت لغمان آغاز شد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان کار پاک‌کاری یک کانال به طول ۳۰۰ متر را در منطقه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .