رئیس عمومی اداره در برنامه معرفی، تحلیل و تشریح پلان ستراتیژیک ۲۰۲۵-۲۰۲۹ اداره آمادگی مبارزه با حوادث برای شرکای کاری اشتراک و سخنرانی کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۶:۵۸
تصویر

صبح امروز، سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث در برنامه معرفی، تحلیل و تشریح پلان ستراتیژیک ۲۰۲۵-۲۰۲۹ اداره، برای سازمان‌ها و موسسات همکاری اشتراک و سخنرانی کرد.

در این برنامه خانم ایمی مارتین، رئیس دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل (UN-OCHA)، نامیک حیدروف، رئیس موسسه اکبر، نمایندگان سازمان‌های بین المللی(IOM,WFP,UNICEF) و جمع دیگری از نمایندگان موسسات و سازمان‌های همکار در امور حوادث اشتراک داشتند.

محترم الحاج ملا نورالدین ترابی در سخنان خود این پلان ستراتیژیک را به‌مثابه یک قانون دانسته و بر تعهد کامل برای تطبیق آن تأکید کرد و گفت که این پلان با تلاش‌های گسترده تهیه شده و اجرای مؤثر آن بدون همکاری و هماهنگی نهادهای همکار مشکل است؛ وی همچنان افزود که اداره آمادگی مبارزه با حوادث تمامی سهولت‌ها را برای موسسات و نهادهای کمک‌کننده فراهم کرده و درهای همکاری به‌روی آنان باز است تا از طریق یک تعامل نزدیک، خدمات مؤثرتر به مردم آسیب‌دیده ارائه شود.

در همین حال، خانم ایمی مارتین، رئیس دفتر اوچا‌، از اداره آمادگی مبارزه با حوادث بخاطر مدیریت بهتر حوادث و همکاری با نهادهای همکاری تشکری کرده و مدیریت حوادث را یک پروسه نیازمند به هماهنگی لازم بین ادارات امارتی، نهادهای بین المللی، موسسات و سایر شرکای کاری دانست.

هم‌چنان، نامیک حیدروف، رئیس موسسه اکبر، گفت که من منحیث نماینده بیشتر از ۲۰۰ نهاد غیر امارتی تعهد خود را به تطبیق هماهنگی و تبادل معلومات میان نهاد‌های همکار، تشریح و گفتگو میان نهادهای امارتی و موسسات را با اداره آمادگی مبارزه با حوادث اعلام می‌دارم.

در ادامه محترم استاد روکی عمری، کارشناس انکشاف برنامه و توسعه پالیسی‌ها، پلان ستراتیژیک را برای حاضران به معرفی، تحلیل و تشریح نموده و این برنامه با پرسش و پاسخ و ارایه نظریات اشتراک کننده‌گان به پایان رسید.

تاریخ: ۱۴۴۷/۱۱/۱۸ هـ ق

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۵:۳۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان پروژه بازسازی یک سرک را در شهر ایبک تکمیل و به بهره‌برداری سپرد


براساس هدایت رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان، کار بازسازی سرک دره زندان واقع در قریه صوفیان مربوط. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۲:۱۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان برای ۲۴۰۰ خانواده متضرر کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، با هماهنگی ادارات مربوط، برای ۲۴۰۰ خانواده‌ای که از اثر بارندگی‌های شدید و سیلاب‌های اخیر به‌گونه قسمی متضرر شده بودند، کمک‌های غذایی و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۲:۴
Background image

در ولسوالی‌های ارغنداب و شاه‌ولی‌کوت ولایت کندهار، مهمات منفجرناشده کشف و خنثی شدند

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با حمایت تیم واکنش سریع (IED/IM-MDU-12) مؤسسه ماین‌پاکی هیلوترست در منطقه قریه حاجی کریم‌داد ولسوالی شاه‌ولی‌کوت و تیم تخنیکی (AIM-01) مؤسسه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .