دیدار سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با مسوول کاهش خطرات و مسوول ارتباطات IOM دیدار کرد

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۸:۴۰
news image

پیش از چاشت امروز، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی با محترم عبدالوارث القاسم مسوول ارتباطات، اشرف السحام مسوول کاهش خطرات سازمان بین المللی مهاجر(IOM) و‌ هیئت همراه شان در دفتر کاری خود دیدار کرد.
سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث گفت که موسسه IOM در کنار سایر نهادها یکی از اداراتی است که بیشترین همکاری را با ما داشته است و نیز خوشحال می‌شویم که برای هر موسسه که در هر بخش در کشور کار می‌کند سهولت‌های بیشتر را فراهم کرده و کارهای آنان را به اسرع وقت انجام دهیم.
ترابی صاحب همچنان با تاکید روی تطبیق پروژه‌های وقایوی در ساحات معروض به خطر برای مسوولان مذکور گفت که ما لیست نیازمندی‌ها و اولویت‌های خود را ترتیب کردیم و به شما ارایه می‌کنیم تا در صورت امکان پروژه‌ها را بر اساس آن تطبیق نماید.
در همین حال مسوول کاهش خطرات موسسه مذکور در مودر پروژه‌های کاهش‌دهی خطرات آنان معلومات ارایه کرده و گفت که ما در دو بخش، سخت‌افزار و نرم افزار شامل؛ ساخت دیوارهای استنادی، گبیونی و به همین شکل پروژ‌ها و همچنان در بخش ارایه ورکشاپ‌ها برای مردم در محلات آسیب دیده کار می‌کنیم که چگونه در حالات اضطرار عمل نمایند و بعد از ختم ورکشاپ برای شان وسایل مورد نیاز کمک‌های اولیه را فراهم می‌کنیم.
وی همچنان در کنار این‌که تعهد تطبیق ۱۲ پروژه وقایوی ساخت دیوار استنادی را در ولایت پکتیا سپرد، از سرپرست اداره خواست تا لیست‌ اولویت‌های این اداره را با موسسه مذکور شریک نماید تا آنان در سفری که جهت سروی به ولایت بادغیس عنقریب دارند، مطابق آن پروژه‌های خود را در نظر بگیرند.
هم‌چنان در اخیر دو طرف روی هماهنگی‌ها و همکاری های بیشتر تاکید کرده و مسوولان سازمان بین‌المللی مهاجرت تعهد همکاری بیشتر و دوامدار را سپردند.

تاریخ:۱۴۴۶/۳۲۹
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

news image

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۳
Background image

۳۳ قلم مواد منفجره ناشده در ولایت پروان کشف و به‌گونه مصون از بین برده شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان با همکاری تیم نهم مؤسسه ماین‌پاکی DAFA، عملیات جست‌وجو و پاک‌سازی مواد منفجره ناشده را در روستای ازباشی اولیای ولسوالی بگرام آن ولایت انجام داد.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۰
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث به ریاست محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره و با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند از وجود ماین‌ها و مهمات منفجر ناشده پاکسازی و مصئون شد

بر اساس تفاهم‌نامه میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه DRC و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند، با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه مذکور، ۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .