دو تفاهم‌نامه به ارزش مجموعی مبلغ دو میلیون و هفتاد و شش‌هزار و دوصد و چهل‌و پنج(۲,۰۷۶,۲۴۵) دالر میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی هیلوترست امضا شد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۴:۸
تصویر خبر

امروز سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری خود با احمدالله همایون معاون مؤسسه بین‌المللی  هیلوترست دیدار و گفتگو کرد.
آقای ترابی ضمن خوش‌آمدید گفتن به هیئت مؤسسه هیلوترست، تأکید کرد که ماین‌ها و مواد منفجره‌ی باقی‌مانده از جنگ تهدید جدی برای مردم به‌شمار می‌رود و باید آگاهی‌دهی عامه صورت گیرد و این تهدیدها از میان برداشته شود.
وی افزود که به تمامی مسئولان ولایتی مربوط این اداره هدایت داده شده تا در چهارچوب اصول، همکاری همه‌جانبه با مؤسسات داشته باشند.
در ادامه، معاون مؤسسه هیلوترست از آقای ترابی به‌خاطر اختصاص وقت تشکر کرد و افزود که این اداره همواره با ما همکاری داشته است و ما نیز همواره تلاش می‌کنیم تا برای مردم آگاهی‌دهی کنیم تا از خطرات مواد انفجاری محفوظ بمانند.
قابل یادآوری‌ست که نخستین تفاهم‌نامه به ارزش مجموعی مبلغ دو میلیون و سی‌ و یک‌هزار و دو صد چهل و پنج(۲,۰۳۱,۲۴۵) دالر آمریکایی به امضا رسید. که براساس این تفاهم‌نامه، در ولایت‌های بامیان، لوگر، غزنی، هلمند و غور برنامه‌ گسترده‌ای برای سروی و پاکسازی مناطق آلوده به ماین ترتیب شده است. تیم‌های مختلف ماین‌پاکی برای پاک‌سازی مناطقی که به‌واسطه ماین‌های دست‌ساز آلوده شده‌اند، موظف خواهند شد. این مناطق در بخش‌های مختلف این ولایت‌ها موقعیت دارند و قرار است در مدت اجرای پروژه، از وجود ماین‌ها پاک‌سازی شوند. در نتیجه‌ی این پروژه، حدود ۷،۷۷۰ نفر به‌شکل مستقیم و ۱۹،۲۰۸ نفر به‌شکل غیرمستقیم از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.
هم‌چنان دومین تفاهم‌نامه به ارزش چهل و‌ پنج‌هزار( ۴۵,۰۰۰) دالر امضا شد که براساس آن، در ولسوالی پل‌علم ولایت لوگر، تیم‌های ماین‌پاکی مناطق آلوده را برای تأمین امنیت و فراهم‌سازی زندگی امن‌تر برای مردم پاک‌سازی خواهند کرد. با اجرای این پروژه، حدود ۱۰۵ نفر به‌شکل مستقیم و ۴۵۰ نفر به‌شکل غیرمستقیم مستفید خواهند شد.
همچنین، بخشی از بودجه برای رسیدگی به حوادث طبیعی اختصاص یافته که به هدایت محترم ترابی صاحب در این زمینه به مصرف خواهد رسید.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۲/۱۱ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۵۷
Background image

کشف و خنثی سازی یک فیر راکت ۱۲۲ میلی‌متری در ولسوالی جلریز ولایت میدان وردک

ریاست انسجام و هماهنگی تطهیر ماین اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، براساس تماسی که از طریق شماره اضطراری 0708606060 دریافت کرد، تیم پاسخ‌دهی اضطراری مؤسسه ماین‌پاکی ایریا را به قریه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۴:۸
Background image

دو تفاهم‌نامه به ارزش مجموعی مبلغ دو میلیون و هفتاد و شش‌هزار و دوصد و چهل‌و پنج(۲,۰۷۶,۲۴۵) دالر میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی هیلوترست امضا شد

امروز سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری خود با احمدالله همایون معاون مؤسسه بین‌المللی  هیلوترست دیدار و گفتگو کرد.
آقای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۱:۳۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۲۸۱ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه JCSSO به امضا رسیده است، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با حمایت مالی این مؤسسه، برای ۲۸۱ خانواده نیازمند. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .