برای ۱۸۵ فامیل بیجا شده‌ی بهسود کمک های اضطراری صورت می‌گیرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۹:۳۷
News

کابل_۳حمل۱۴۰۰
غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، پس از چاشت امروز با خانم نورو رکوتو ملاله، معاون دفتر هماهنگی سازمان ملل متحد در افغانستان (OCHA) از طریق تیلفون در مورد رسیدگی به بیجاشدگان ولسوالی بهسود ولایت میدان وردک، صحبت نمود.
معاون دفتر هماهنگی سازمان ملل در افغانستان گفت: تا فردا برای ۱۸۵ خانواده که از بهسود به ولایت بامیان بیجاه شده اند، از طرف این سازمان رسیدگی اضطراری صورت خواهد گرفت. همچنان عصر امروز نیز جلسه ی اضطراری را با نهاد های بین المللی که در امور بشر دوستانه فعالیت دارند، دایر نموده و تلاش خواهد شد تا اقداماتی جهت رسیدگی بیشتر به متضررین ناشی از جنگ، پس از سروی صورت گیرد.
همچنان وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از دفتر OCHA خواست تا در زمینه ی افزایش کمک ها به آسیب دیده گان ناشی از جنگ،توجه بیشتر نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۵۵
Background image

ادامه کار پاک‌کاری سیلبر و اعمار یک دیوار سنگی در ولسوالی غازی‌آباد ولایت کنر

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر، در شماری از ولسوالی‌های آن ولایت کارهای پاک‌کاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۲۰
Background image

ترمیم سرک‌های تخریب‌شده از اثر سیلاب‌ها در ولسوالی سیدآباد ولایت میدان‌وردک آغاز شد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان‌وردک کارهای ترمیم سرک‌های را که در اثر سیلاب‌های اخیر در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۲۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۱۰۰ خانواده مستحق کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

به اساس هدایت مقام محترم ریاست عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز پس از انجام سروی، برای ۱۰۰ خانواده مستحق مربوط مرکز آن ولایت کمک‌های. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .