امضای تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۱,۱۵۹,۰۸۸ دالر میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه انکشافی و اجتماعی رازی

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۶:۳۵
news image

امروز دوشنبه، الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری خود با محمود خان رحمانی، رئیس مؤسسه انکشافی و اجتماعی رازی، دیدار و تفاهم‌نامه‌ای به ارزش مبلغ ۱,۱۵۹,۰۸۸ دالر جهت همکاری‌های مشترک را با این موسسه امضا کرد.
آقای ترابی ضمن خوش آمدگویی به رئیس مؤسسه رازی گفت که از امضای این تفاهم‌نامه که خدمات متنوع به مردم ارائه می‌کند، خرسند است و از تلاش‌های تیم کاری این مؤسسه قدردانی نمود. وی تأکید کرد که این کمک‌ها باید ادامه یابد تا مردم از خدمات بهره‌مند شوند. 
سرپرست اداره، از تمام مؤسسات و سازمان‌های بین‌المللی خواست در زمینه مبارزه و پیشگیری از حوادث طبیعی و غیرطبیعی همکاری بیشتری داشته باشند.
محمود رحمانی، رئیس مؤسسه رازی، از همکاری‌های اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث تشکر کرد و گفت که این اداره همواره برای تسهیل امور این مؤسسه تلاش کرده است. وی از سایر مؤسسات و سازمان‌های بین‌المللی خواست که در زمینه مبارزه با حوادث طبیعی و غیرطبیعی با این اداره همکاری کنند.
 قابل یاد آوری است که بر اساس این تفاهم‌نامه در مجموع بودجه مبلغ ۱,۱۵۹,۰۸۸ دالر جهت سروی خانواده‌های مستحق کمک، به این موسسه اختصاص یافته که ۱۵۵۶۰ خانواده را جهت کمک شناسای خواهد کرد و پس از آن مبلغ ۱۵۸.۳۰ دالر یا معادل آن به افغانی برای هر خانواده توزیع می شود، قسمی که در ولایت هرات ۴,۸۳۶ خانواده، در ولایت فراه ۳,۱۱۲ خانواده، در‌ولایت غور ۴,۵۰۰ خانواده و در ولایت بادغیس ۳,۱۱۲ خانواده را تحت پوشش قرار می‌دهد.
در همین حال ۸۰۰۰ خانواده را جهت مساعدت مبلغ ۲۰۰ دالر یا معادل آن به افغانی شناسای می‌کند، به‌گونه که در ولایت هرات ۲,۰۰۰ خانواده، در ولایت فراه ۱,۵۰۰ خانواده، در ولایت غور ۲,۲۵۰ خانواده و در ولایت بادغیس ۲,۲۵۰ خانواده را تحت پوشش قرار می‌دهد.
همچنان، ۳۵۶۰ خانواده را جهت توزیع یک بسته صحی سروی می‌کند، طوری‌که در ولایت هرات ۱۵۰۰ خانواده، در ولایت فراه ۶۶۰ خانواده، در ولایت غور ۷۰۰ خانواده و در ولایت بادغیس نیز ۷۰۰ خانواده را تحت پوشش قرار می‌دهد.
قابل یاد آوری است که این موسسه تنها در قسمت سروی این برنامه همکاری می‌کند و کمک‌ها توسط موسسه هیلپ جرمنی توزیع خواهد شد.

تاریخ: ۱۴۴۶/۵/۲۳
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۰:۲۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان کار پاک‌سازی یک مسیر سیلابی را در شهر ایبک آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان در قریه لرغان مربوط شهر ایبک آن ولایت، کار پاک‌سازی مسیر سیلابی را که از اثر سیلاب‌های اخیر مسدود شده بود، آغاز نمود.

کار پاک‌سازی این مسیر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۹:۱۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۹۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان، در ولسوالی حضرت سلطان و مرکز شهر ایبک آن ولایت، پس از سروی، برای ۹۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۱۴۸ خانواده آسیب‌دیده مساعدت‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب، برای ۱۴۸ خانواده متضرر از سیلاب‌های اخیر در ولسوالی‌های کوهستان، گرزیوان، پشتون‌کوت و خواجه سبزپوش، پس از سروی، مساعدت‌های غذایی و غیرغذایی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .