کمیسیون رسیدگی به حوادث طبیعی: ۲۱ ولایت از اثر سرازیر شدن سیلاب های اخیر، متضرر شده است

rahyab
شنبه ۱۴۰۱/۶/۵ - ۲۲:۲
news

 

کابل - ۵ سنبله ۱۴۰۱
کمیسیون رسیدگی به حوادث طبیعی در کنفرانس مطبوعاتی که در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت برگزار گردید، آخرین آمار تلفات و خسارات ناشی از سیلاب های اخیر در ۲۱ ولایت را ارائه کردند.
در این کنفرانس، مولوی شرف الدین مسلم، معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، داکتر قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت عامه، مولوی عبداللطیف منصور، سرپرست وزارت انرژی و آب و مولوی عطا الله عمری، سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، حضور یافتند.
مولوی شرف الدین مسلم، معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث گفت: در یک ماه اخیر، ۲۱ ولایت از اثر سرازیر شدن سیلاب های خساره‌مند شده، چنانچه در جریان یک ماه، ۱۹۴ تن شهید، ۲۶۰ تن زخمی، ۱۲۰۲۰ خانه به گونه قسمی و کلی تخریب و ۹۰۰۰ راس مواشی تلف شده است.
آقای مسلم بیان کرد، هم اکنون بیش از یک میلیون فامیل به کمک های عاجل و اقدامات اساسی نیاز اشد دارند.
به همین ترتیب، مولوی عطا الله عمری، سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افزود: از اثر سرازیر شدن سیلاب های اخیر، حدود ۶۰۰ هزار جریب زمین زراعتی، ۱۷۱۶۳۸۵ درخت مثمر و ۱۷۲۲۳۹۰ درخت غیر مثمر تخریب شده، ۲۹۳۲۷ گوسنفد و بز و ۹۹۸۱ راس گاو تلف شده است.
هکذا، مولوی عبداللطیف منصور، سرپرست وزارت انرژی و آب اضافه کرد: در جریان یک ماه، ۴۴۱ بند آب، ۳۲۹ بند محلی، ۷۵۰ کاریز، ۲۲ بند انجنیری و ۶۵۰ متر دیوار استنادی از اثر سیلاب های اخیر در کشور از بین رفته است.
داکتر قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت عامه، ضمن اشاره به اثرات ناگوار حوادث طبیعی گفت: با وقوع زلزله های اخیر در پکتیکا و خوست و سرازیر شدن سیلاب های اخیر در ۲۱ ولایت، تیم های اضطراری این وزارت، مشمول داکتران ذکور و اناث و با امکانات دست داشته، به محل فرستاده شده اند.

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۵۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۵۱۴ خانواده مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل با حمایت مالی مؤسسات نه‌آنلوس و انترساس، پس از سروی، برای ۳۷۳ خانواده مستحق در ولسوالی‌های سروبی، ده‌سبز و مربوطات شهر کابل کمک‌های نقدی توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۴:۱۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۶۴۲ خانواده کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر، با همکاری مالی مؤسسات SCI و PU-AMI، پس از انجام سروی، برای ۶۴۲ خانواده شامل یتیمان یک پرورشگاه، افراد بی‌سرپرست و خانواده‌های بی‌جا شده ناشی از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

کشف و خنثی‌سازی ماین و مواد انفجار ناشده در ولسوالی ارغستان ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تخنیکی مؤسسه ماین‌پاکی DRC در ولسوالی ارغستان آن ولایت، ۵ حلقه مواد انفجاری کشف و خنثی نمود.

تیم (AIM-01) مربوط به مؤسسه متذکره در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .