کشف و خنثی‌سازی مهمات منفجرناشده در ولایت هلمند

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۴:۱۲
123

برای اساس هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند، تیم تخنیکی پاسخ‌گویی سریع (QRT_11) مربوط به مؤسسه ماین‌پاکی ایریا، در جریان عملیات ماین‌پاکی در منطقه عینک ولسوالی ناوه آن ولایت، یک مرمی OG-9 و چهار مرمی هاوان ۸۲ میلی‌متری را کشف و به‌گونه مصون خنثی و از بین بردند.

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه مواد منفجرناشده و یا مشکوک، فوراً با مسئولین مربوطه تماس بگیرند تا اقدامات لازم جهت خنثی‌سازی آن انجام شود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۷/۱۴ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۲:۱۴
Background image

دور دوم پروژه پاک‌کاری جدول‌ها و کانال‌های شهر زرنج آغاز شد

به اساس هدایت مقام محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نیمروز دور دوم پروژه پاک‌کاری جدول‌ها و کانال‌های شهر زرنج را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۱:۴۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز پروژه ترمیم سرک در قریه کندهاری تپه‌علی را افتتاح کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز، کار پروژه ترمیم سرک در قریه کندهاری تپه‌علی آن ولایت را که در اثر سرازیر شدن سیلاب‌ها آسیب دیده بود، به‌منظور رفع مشکلات رفت‌وآمد باشندگان محل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۱:۱۷
Background image

تیم رضاکاران اداره آمادگی مبارزه با حوادث در ولایت میدان وردک ایجاد و فعال شد

به هدایت رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، روند ایجاد و فعال‌سازی تیم‌های رضاکاران در ولایت‌های کشور ادامه دارد. در همین راستا، تیم رضاکاران ریاست. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .