پس از رسیدگی به نیازمندی‌های عاجل به زلزله‌زده‌گان؛ برای آنان اسکان دایمی ساخته خواهد شد

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۱/۴/۳۰ - ۱۶:۴
News

کابل _ 30 سرطان 1401
جلسه‌ی کمیسیون تنظیم امور کمک های بشری و رسیدگی برای زلزله زدگان ولایت های جنوب شرقی کشور امروز، تحت ریاست مولوی شرف الدین مسلم معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث  با اشتراک سرپرست وزیر صحت عامه، معینان وزارت خانه های داخله، مهاجرین، انکشاف و دهات، اقتصاد و رییسان اداره سرمیاشت و احصایه و معلومات امارت اسلامی افغانستان تدویر یافته بود، مولوی شرف الدین مسلم گفت: پس از رسیدگی به نیازمندی‌های عاجل به زلزله‌زده‌گان اسکان دایمی ساخته خواهد شد.
مولوی شرف الدین مسلم معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث با اشاره به اینکه امید مردم در بخش رسیدگی و احیاء مجدد منازل شان به مسوولان این کمیسیون است، آرزو برد تا رسیدگی و احیایی مجدد ساحات تخریب شده تدایبر لازم روی دست گرفته شود. در این جلسه مسوولان ادارات ذیربط روی سروی دقیق مناطق آسیب دیده صحبت نموده و بر ایجاد تیم تخنیکی متشکل از ادارات دولتی و موسسات جهت سروی و نیازمندی‌های زلزله‌زده‌گان تاکید ورزیدند. در اخیر جلسه فیصله شد تا ساحات آسیب‌دیده سروی دقیق جیولوژیکی صورت گیرد تا ظرفیت و سایر بخش‌های ساخت و ساز را بررسی نماید، ایجاد کمیته به منظور بخش فعالیت‌ها در مورد رسیدگی به زلزله‌زده‌گان، شفافیت در توزیع کمک‌ها و تدویر جلسه هماهنگی با موسسات ملی و بین المللی به ریاست مولوی شرف الدین مسلم معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث به منظور جلب کمک‌ها تدویر گردد.

News Image

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۲:۴۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار گبیونی و تغییر مسیر آب دریا به‌منظور حفاظت از منابع حیاتی در ولایت پنجشیر

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کار ساخت یک دیوار گبیونی در ولسوالی حصه‌اول ولایت پنجشیر رسماً از سوی ریاست آمادگی مبارزه با. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۳
Background image

ادامهٔ پاک‌سازی ساحهٔ تولید برق سولری غضنفر گروپ از مواد منفجرناشده در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

بر بنیاد تفاهم‌نامهٔ امضا‌شده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ ماین‌پاکی DAFA و با هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ، مؤسسهٔ یادشده، روند پاک‌سازی ساحهٔ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۶۰ خانواده مستحق کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع نمود

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه PU-MAI، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با حمایت این مؤسسه و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، پس از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .