وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث طی سفر غیر مترقبه عازم ولایت ننگرهار شد

rahyab
یکشنبه ۱۳۹۹/۵/۱۲ - ۱۰:۵۰
Minister

(شنبه ۱۱ اسد ۱۳۹۹)
محترم غلام بهاو الدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث همراه با محترم مطیع الله صافی معین مالی و اداری این وزارت جهت رسیدگی به متضررین ناشی از سرازیر شدن سیلاب های اخیر در قریه قلعتک، ولسوالي ښیوه (کوز کنر)عازم ولایت ننگرهار شد.
آقای جیلانی با سرپرست ولایت ننگرهار ، اعضای شورای ولایتی و هییت همرایشان با متضررین ناشی از حوادث دیدار نموده ضمن بیان پیام غم شریکی جلالتماب محمد اشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان، عزت‌ مآب معاون اول ریاست جمهوری و رئیس کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث و اتحاف دعا برای شهدای حادثه اخیر، به هر ورثه شهید مبلغ 50,000 افغانی پول نقد، به هر مجروح مبلغ 15,000 افغانی پول، مواد غذایی و غیر غذایی توزیع نمود.
همچنان وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث برای ریاست مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار هدایت داد تا سروی دقیق از ساحات آسیب دیده ترتیب نموده و غرض اجراات بعدی به مرکز ارسال نماید.
قابل یاد آوریست که از اثر سرازیر شدن سیلاب در قریه قلعتک به تعداد 14 تن شهید، 6 زخمی و 100 منزل مسکونی تخریب شده است.

Minister3

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .