ورکشاپ اعتبار سنجی؛ پلان ملی استراتژیک ماین پاکی تایید گردید

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۹:۰
22

کابل_ ۲۵ جوزا ۱۴۰۰
محمد قاسم حیدری معین انسجام امور حوادث وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، در ورکشاپ تأیید ورکشاپ پلان ملی استراتژیک ماین پاکی اشتراک و سخنرانی نمود.
آقای حیدری در ابتدا به روح شهدای برنامه ماین پاکی افغانستان مخصوصاً شهدای حادثه اخیر بغلان درود فرستاده و آنرا یک فاجعه بزرگ بشری و نقض کنوانسیون های حقوق بشری عنوان نمود.
معین انسجام امور حوادث از تعهد دولت افغانستان مبنی بر حمایت از برنامه ماین پاکی افغانستان یادآوری کرده و بر حفظ این تعهد تأکید نمود. وی از اولین پلان ملی استراتژیک ماین پاکی (1395-1399) یادآوری کرده اضافه نمود که این پلان 30 هدف اساسی را دنبال می کرد و 85 درصد اهداف آن بدست آمده است.
معین انسجام امور حوادث بیان کرد که دومین پلان ملی استراتژیک ماین پاکی که امروز در مرحله تأیید آن قرار داریم نیز 5 هدف را دنبال می کند که شامل پاکسازی کشور از وجود ماین ها و مواد منفجر ناشده، کمک به قربانیان ماین، کمک به پروژه های انکشافی، جندر و تنوع، دادخواهی و هماهنگی می گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .